Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOZEMNO TRŽIŠTE

Gradit će tvornice u Iranu, Albaniji, Egiptu, Bjelorusiji

17.12.2014., Donji Kraljevec - Djuro Horvat, direktor tvrtke Tehnix.
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.03.2015.
u 17:00

Tehnix iz Donjeg Kraljevca dogovorio nove poslove

Direktor tvrtke Tehnix iz Donjeg Kraljevca Đuro Horvat vratio se s dobrim vijestima iz Irana. Potpisali su ugovor o dugotrajnoj suradnji s gradom Tabrizom, koji ima dva milijuna stanovnika, s čijim su čelnicima razgovarali o gradnji tvornice za preradu miješanog komunalnog otpada, Tehnixova nagrađivanog MBO-T postrojenja, kapaciteta 20 tona na sat.

– Dogovorili smo i gradnju bioreaktorskog postrojenja za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda za 600 vila koje se grade za bogatiji sloj stanovništva. Sagradit ćemo u Tabrizu i ekofontanu – ističe Horvat.

Slične su poslove dogovorili i u Egiptu, Bjelorusiji i Albaniji.

>> Đuro Horvat: Poslovima u Bjelorusiji pokrenut ću Hrvatsku

>> Poduzetnik Đuro Horvat nudi rješenje za zagrebački otpad

Komentara 3

Avatar targus
targus
17:51 18.03.2015.

Đuro po običaju ,..kratko i jasno. Šteta samo kaj ne gradi i po Hr,....ali tu bi sigurno vratio staru boju kose od puke administracije!!

DO
dosaosam
18:28 18.03.2015.

Svagdje gradi smo ne u Hrvatskoj.Trebali bismo se svi zapitati tko to vodi naše gradove i općine koje imaju veliki problem sa otpadom a ne grade postrojenja za preradu otpada Tehnix.Koje su to mustre i čiji igrači ti mali i beznačajni političari kratkotrajni i lako pokvarljivi.Počev od velikog vođe i maga Bandolera.

DU
Deleted user
19:33 19.03.2015.

Gradimo fontane i spomenike, tko šiša smeće, to će nam riješiti država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije