Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Techno Win - hrvatska tvrtka u usponu

Techno Win.- hrvatska tvrtka u usponu
Foto: Promo
1/5
20.03.2018.
u 09:59

Techno-Win je na poslovnoj konferenciji CROATIA WASTE EXPO 2018 u Lisinskom predstavio električne strojeve s 0 emisije štetnih plinova.

Kvaliteta i povjerenje
Tvrtka Techno Win d.o.o. Pisarovina, prisutna je već 20 godina na hrvatskom i 5 godine na bosansko hercegovačkom tržištu. Naša osnovna djelatnost je prodaja i proizvodnja komunalne opreme, prvenstveno raznih komunalnih vozila i strojeva, profesionalnih manjih strojeva za razne vrste čišćenja unutrašnjih prostora, mobilnih i statičnih reciklažnih dvorišta, raznih kontejnera, spremnika i posuda za odlaganje otpada. Početkom 2016-te godine krenuli smo u proizvodnju i imamo desetak zaposlenih u proizvodnji, u proizvodnom centru u Pisarovini.

Foto: Promo

Modernizacija
Pratimo svjetske trendove i trudimo se našim partnerima omogućiti visoke europske standarde za održavanje i zaštitu okoliša. Za naš cjelokupni asortiman osiguravamo servis i rezervne dijelove na području čitave Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine u najkraćem mogućem roku.

Njegovanjem dobrih odnosa s kupcima, dobavljačima, kao i svim zainteresiranima za proizvode koje nudimo, proširivat ćemo krug ekološki osviještenih građana, čime ćemo postati neizostavni subjekt u poboljšavanju kvalitete života u svim sredinama u kojima djelujemo.

Opremali smo niz gradova, općina i komunalnih društava diljem Hrvatske s našom opremom i strojevima, te im pomagali u riješavanju raznih problema. Također pratimo i sve moguće vrste sufinanciranja i raznih kapitalnih pomoći kako bih svojim kupcima omogučili pravovremenu i kvalitetnu prijavu na natječaje.

Foto: Promo

Pratimo trendove
Techno-Win je na poslovnoj konferenciji CROATIA WASTE EXPO 2018 u Lisinskom predstavio električne strojeve s 0 emisije štetnih plinova.

Električna čistilica ITALA 135 BT i nije neka novost, naime Itala je već sada zastupljena i čisti dobar dio gradova i općina u Hrvatskoj. Velika novost je malo komunalno vozilo za prijevoz i sakupljanje otpada od 1.5 m3 na baterijski pogon s autonomijom rada od 50 km s jednim punjenjem. Savršen za uske ulice, nogostupe, parkove i slične površine.

Foto: Promo

Princip rada:
Čistilica TSM Itala135 je idealan stroj za čišćenje pješačkih nogostupa, uskih ulica u centru grada te za sve slične površine gdje su gabariti stroja od presudne važnosti. Ovaj ekonomičan stroj odlično obavlja poslove čišćenja te zamjenjuje do 4 radnika u istom obujmu posla. Strojem se uspješno čiste površine od raznih vrsta otpada kao npr. opušci cigareta, otpadni papir,boce, PVC čaše, iglice bora, pijesak, lišće i ostalo.

Foto: Promo

Sustav čišćenja je sinergija usisavanja i mehaničkog pometanja. Stroj je opremljen središnje postavljenom četkom širine 700 mm, 2 prednje rotacione četke promjera 400mm, te sustavom usisavanja koji ima integriran filter za prašinu površine 3m².

Detalji i oprema:

  • Dimenzije stroja: 2000 x1270 x 1140 mm (DxŠxV)
  • Težina stroja: 450 kg
  • Elektro pogon prednjih kotača
  • Širina čišćenja: 1350 mm
  • Centralna četka: širina 600 mm
  • Prednje četke: 2 x promjera 400 mm
  • Spremnik za otpad volumena: 130 lit.
  • Dodatni vanjski spremnik od 20 lit.za krupnije komade otpada
  • Sustav filtriranja: površina 3m²
  • Spremnik čiste vode za suzbijanje prašine: 30 lit.
  • Dodatno crijevo za usisavanje: dužina 3m
  • Kapacitet čišćenja: 6500 m²/h
  • Max brzina : 6 km/h ( brzina ljudskog hoda)
  • Svladavanje uspona: do 20%

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije