Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO RUHO

Taxify preimenovan u Bolt

taxify
Foto: Igor Kralj/Pixsell
07.03.2019.
u 09:54

Ta estonska kompanija osnovana je prije 5 godina kao dispečerska usluga za taksije, a danas ima više od 25 milijuna korisnika.

Europska platforma za prijevoz na zahtjev Taxify promijenila je ime u Bolt, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.

Ta estonska tvrtka trenutno ima više od 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja. 

Vozači i putnici ne moraju preuzimati novu aplikaciju, jer će se već instalirana aplikacija Taxify sama ažurirati na novu verziju. 

Taxify je pokrenut prije pet godina kao dispečerska usluga za taksije.

"Novo ime Bolt predstavlja brzo i jednostavno kretanje, a upravo takvo bi iskustvo tijekom kretanja gradom trebalo biti, bez obzira radi li se o automobilu, skuteru ili javnom prijevozu. Uz to, naglašava naše vjerovanje da će budućnost prometa biti električna.“, izjavio je pored ostalog osnivač i predsjednik Uprave Bolta Markus Villig.

Pogledajte što je vukao kamion

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije