Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT i T-Mobile potpisali Ugovor o pripajanju

T-HT s padom prihoda i dobiti u devet mjeseci

Deutsche Telekom
AFP
30.10.2009.
u 09:21

Broj pretplatnika povećao se za 10,1 posto na 2,88 milijuna, dok su se prihodi u tom segmentu smanjili za 3,5 posto, u prvom redu zbog smanjene potrošnje kod prepaid korisnika.

Kako se navodi u izvješću, prihodi su se smanjili za 1,7 posto na 6,52 milijarde kuna. EBITDA prije jednokratnih stavki smanjila se 4,4 posto na 3,05 milijardi kuna, dok neto dobit u promatranom razdoblju iznosi 1,74 milijardi kuna i manja je u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje za 7,5 posto. Nadalje, u priopćenju se navodi da se broj pretplatnika povećao za 10,1 posto na 2,88 milijuna, dok su se prihodi u tom segmentu smanjili za 3,5 posto, u prvom redu zbog smanjene potrošnje kod prepaid korisnika.

Broj postpaid pretplatnika povećao se za 16 posto te predstavljaju 60,8 posto prihoda T-Mobilea. Prihodi od internetskih usluga povećali su se za 30,1 posto i čine 22,2 posto prihoda T-Coma. Broj ADSL priključaka povećao se za 22,7 posto na gotovo 527.000, a broj pretplatnika MAXtv-a je dosegnuo gotovo 190.000.

Više pročitajte na Poslovni.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije