Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susreti

Šuker i Vujčić na skupštini MMF-a i Svjetske banke

Ivan Šuker
Antonio Bronić
22.04.2010.
u 13:33

Predviđen je i sastanak naših izaslanstava u ministarstvu financija SAD-a.

Hrvatsko izaslanstvo u kojem su predstavnici Ministarstva financija i Hrvatske narodne banke sudjelovat će na proljetnoj skupštini Svjetske banke i Međunarodnoga monetarnog fonda. Skupštine se održavaju u Washingtonu od 23. do 25. travnja 2010, a naše izaslanstvo predvode potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker i Boris Vujčić , zamjenik guvernera HNB-a.

Očekuju se i razgovori s predstavnicima Svjetske banke o stanju na postojećim projektima, daljnjim aktivnostima na pripremi i odobravanju novih projekata i potpori koju ta banka daje daljnjem gospodarskom razvitku u Hrvatskoj, kao i financiranju aktivnosti na približavanju Hrvatske članstvu u EU. Predviđeni su i razgovori o makroekonomskoj situaciji u Hrvatskoj te mjerama koje se provode radi prevladavanja utjecaja globalne financijske krize.

Predviđen je i sastanak naših izaslanstava u ministarstvu financija SAD-a.
        

Komentara 1

BB
Bugs Bunny
15:09 22.04.2010.

Da vam nije palo na pamet uzimati nove kredite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije