Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražbine

Sud dao uputu izvanrednom povjereniku Agrokora za objavu jedinstvenih tablica

Agrokor
Igor Šoban/PIXSELL
18.08.2017.
u 13:13

Krajnji rok za vjerovnike pozvane na prijavu tražbina Rješenjem suda od dana 13. srpnja 2017. godine ističe dana 11. rujna 2017. godine te tek po isteku tog roka počinje teći rok od 60 dana za objavu jedinstvenih tablica.

Trgovački sud u Zagrebu donio je Rješenje i Zaključak kojim se izvanredni povjerenik upućuje dostaviti Sudu jedinstvene tablice prijavljenih tražbina vjerovnika i tablice razlučnih i izlučnih prava.

Priopćenje iz Agrokora prenosimo u cijelosti...

Rješenje i Zaključak su doneseni sukladno podnesku izvanredne uprave kojim je traženo produljenje roka za objavu jedinstvenih tablica utvrđenih tražbina kako bi se obuhvatile sve kompanije koje su ušle u postupak izvanredne uprave različitim rješenjima suda u ukupno četiri rješenja.

Budući da sud ne može dozvoliti produženje rokova koji su propisani zakonom, dao je uputu izvanrednom povjereniku kako da postupi u ovoj situaciji. Kako bi izvanredni povjerenik mogao dostaviti jedinstvene tablice sukladno uputi suda treba isteći rok za prijavu tražbina svih društava, njih 77, koji su obuhvaćeni ovim procesom.

Krajnji rok za vjerovnike pozvane na prijavu tražbina Rješenjem suda od dana 13. srpnja 2017. godine ističe dana 11. rujna 2017. godine te tek po isteku tog roka počinje teći rok od 60 dana za objavu jedinstvenih tablica. Izvanredna uprava iste će dostaviti i prije isteka zakonom predviđenog roka.

Komentara 4

SA
Shariel Aron
13:27 18.08.2017.

Prije nego budete čitali te tablice,preporučam da popijete apaurin jer će vam trebati.A trebat će jer se tiče svih nas Država će skupo plaćati dugove koje su razigrani gazda i zločinačka organizacija koja se krije iza njega,natovarili na leđja naroda.

Avatar comparator
comparator
13:52 19.08.2017.

Ekonomija državnog kapitalizma neprestano se urušava ali ga vlada uporno krpa novim zaduženjima ili garancijama koje daje toj privatnoj tvrtki pod prinudnom upravom . Dali se je moglo stečajem sve riješiti i bez zaduživanja sad je vrlo izvjesno jer pored intervencije sve tvrtke koncerna prezadužene su nekoliko puta preko svoje stvarne vrijednosti i to vlada vrlo dobro zna i znala je i prikriva . Sve je to jedna zavrzlama koja će završiti na štetu sviju nas i na kraju će se sve lijepo zabašuriti jer je u svemu tome politika imala svoje ljepljive prste . "Pojeo vuk magare" ! Što sad ? Pa zato vlada ne radi nikakve reforme pravosuđa jer kako bi imala kontrolu nad njime kad nebi bilo korupcije ? Ovako par prijava protiv Todorića može stajati u ladicama koje se mogu zametnuti ,a svjedoci suci i političari do tada već mogu poumirati jer interes koji takav sustav ima je politička korupcija. E blago si ga nama !

DU
Deleted user
14:27 19.08.2017.

Prrrrrtt u fenjer opracija uspjela Agrokor umro......sljedi donacija organa......davanje firmi kreditorima.......papa Jamnica, Zvjezda, Belje .......i ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije