Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Styriji deseti Zlatni indeks

Zlatni indeks
21.03.2019.
u 18:50

Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti kompanija i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja. Prijave kompanija ocjenjuju upravo studenti, zbog čega ova nagrada ima još veći značaj.

U zagrebačkom muzeju Mimara u srijedu uručena su priznanja Zlatni indeks. Od 2011. godine udruga eStudent dodjeljuje ih poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te svojim sredstvima omogućavaju kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti kompanija i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja. Prijave kompanija ocjenjuju upravo studenti, zbog čega ova nagrada ima još veći značaj.

Zlatni indeks dodjeljuje se u pet kategorija, ovisno o smjeru ulaganja (prakse, organizacija projekata, ulaganje u postojeće studentske inicijative, stipendije i najbolji imidž), a dodjeljuje se još i posebna nagrada povjerenstva.

Styria Hrvatska dobitnik je Zlatnog indeksa u kategoriji stručne potpore i organiziranja projekata za studente. Ove godine za nagrade je konkuriralo 20 kompanija iz različitih hrvatskih gospodarskih sektora. Dokazujući trajnu posvećenost radu s mladima, Styria je osvojila svoj deseti Zlatni indeks od utemeljenja nagrade.



- Želim se zahvaliti eStudentu , Organizacijskom odboru Zlatnog indeksa i studentskom povjerenstvu što su ponovno nagradili naš trud i ulaganje. Hvala i svim našim studentima koji nam svakodnevno svojim radom pokazuju da se naša ulaganja isplate, ali nas i motiviraju da se trudimo još više – rekla je Nina Gluhak iz Odjela upravljanja ljudskim potencijalima primajući nagradu u ime Styrije Hrvatska.

Nagrada je to za prepoznati trud u organizaciji i izvođenju projekata namijenjenih studentskoj populaciji, među kojima su svakako najpoznatiji Styria:SCOOL Akademija za studente svih fakulteta s ciljem prenošenja novih stručnih znanja i vještina; Iskustvo zlata vrijedi koji omogućava studentima s invaliditetom obavljanje stručne prakse u poduzećima u Hrvatskoj; Hrvatska pamet Hrvatskoj koji studente potiče da svoje ideje i potencijal usmjere na projekte za gospodarski napredak Hrvatske, a važno je navesti i Novinarsku školicu 24sata koja studentima otvara vrata za profesionalni angažman u vodećoj hrvatskoj medijskoj kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije