Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Styria Media Group AG imenovala predsjednika uprave

'Markus Mair'
12.08.2013.
u 22:07

Mr. Markus Mair počinje svoj mandat kao predsjednik uprave Styrije 1. listopada

Nadzorni odbor Styria Media Group AG na današnjoj sjednici imenovao je novog predsjednika uprave na maksimalno trajanje od pet godina u skladu s austrijskim Zakonom o dioničkim društvima. Markus Mair (48), dosadašnji generalni direktor Raiffeisen-Landesbank Steiermark, 1. listopada 2013. preuzet će dužnost predsjednika uprave Styria Media Group AG. Mair će zajedno s članovima uprave Klausom Schweighoferom i Malteom von Trothom činiti vrh koncerna Styrije.

Mair, koji je 20 godina bio na različitim položajima u Raiffeisen-Landesbank Steiermark – od toga osam godina kao generalni direktor, preuzet će kao predsjednik uprave vođenje Styria Media Group. Za promjenu radnog mjesta odlučio se nakon temeljitog razmišljanja, ali i zbog toga što je ispunjen bitan preduvjet:

- Ovaj uzbudljivi izazov u branši koja mi nije sasvim nepoznata mogu prihvatiti zato što za nasljednika u Raiffeisen-Landesbank Steiermark postoji savršen kandidat - rekao je Mair.

Osim toga, Mair je član nadzornog odbora Styria Media Group od 2007. godine.

- Dolaskom Markusa Maira dobit ćemo sposobnog i uspješnog menadžera. Njegovo iskustvo u vođenju kompleksne strukture poduzeća i njegova integracijska ličnost osobito ga predodređuju da vodi Styriju u budućnost - objasnio je predsjednik nadzornog odbora dr. Friedrich Santner.

>> Styria Media Group AG reorganizira vrh koncerna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije