Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE PRODAJNE MREŽE

Ovaj trgovački lanac ima najviše dućana u Hrvatskoj, a upravo su preuzeli još jednu franšizu trgovina

Trgovački maloprodajni lanac Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
19.05.2022.
u 16:18

Iz Studenca napominju kako kao i u prethodnim preuzimanjima slijedi integracija novih prodavaonica, preuređenje u Studenac prodavaonice, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac preuzeo je trgovački lanac Duravit Trgovina, koji posluje u 13 maloprodajnih objekata na području Pule i okolice te zapošljava više od 40 zaposlenika, izvijestili su u četvrtak iz Studenca. Preuzimanjem Duravit Trgovina Studenac je, kako navode, nedugo nakon preuzimanja karlovačkog trgovačkog lanca Kordun, nastavio sa širenjem svoje prodajne mreže.

Tim potezom dodatno je potvrdio svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica u Hrvatskoj, njih više od 750 u devet županija i Zagrebu, ističe se u priopćenju.

"Studenac nastavlja sa svojom poslovnom strategijom rasta i razvoja, a preuzimanjem lanca Duravit Trgovina ojačali smo i našu poziciju u Puli i okolici dosegnuvši čak 50 prodavaonica. Siguran sam da ćemo i u ovom slučaju biti prepoznati kao prava trgovina-susjed u Istri jer nam naša snažna lokalna integriranost daje priliku da svoju ponudu maksimalno uskladimo s potrebama pojedinih sredina", kazao je predsjednik Uprave Studenca Michal Senczuk.

Iz Studenca napominju kako kao i u prethodnim preuzimanjima slijedi integracija novih prodavaonica, preuređenje u Studenac prodavaonice, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce.

Studenac ima više od 750 prodavaonica i više od 4.000 zaposlenika, a u proteklih nekoliko godina preuzeo je više manjih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, primjerice Istarske supermarkete, zadarski Sonik, dubrovački lanac Pemo, slunjski lanac Kordun.

Trgovački lanac Studenac posluje od 1991. godine, a od 2018. je u vlesništvu private equity kompanije Enterprise Investors.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije