Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove opcije za e-potpis u oblaku

Startup MOBILEone ugovorio posao s Finom

Fina
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
29.04.2019.
u 15:20

Postojeće financijske institucije u Hrvatskoj pronašle su neočekivanog saveznika u natjecanju s fintechima

Postojeće financijske institucije u Hrvatskoj pronašle su neočekivanog saveznika u natjecanju s fintechima. Rješenje su pronašli u zagrebačkom startupu MOBILEoneu, koji je razvio platformu preko koje mogu brzo lansirati nove digitalne usluge kroz cijelu svoju mrežu partnera i korisnika. MOBILEone platforma omogućuje brzu izradu mobilnih aplikacija i zatim njihovo umrežavanje. Naime, povezuje mobilne aplikacije na sličan način kao što web povezuje internetske portale.

Kako doznaje Poslovni dnevnik, MOBILEone je ovih dana ugovorio prvi veliki posao u domaćem financijskom sektoru.

Riječ je o suradnji s Finom na području e-potpisa. Razgovara navodno već i s Erste bankom koja je izrazila želju da preko njega svoju brzorastuću platnu aplikaciju KeksPay značajno unaprijedi. Ukupan popis zainteresiranih za rješenja ovog startupa, koji se iznad radara podigao prije svega dva mjeseca kada je od najvećeg startup huba u Hrvatskoj, zagrebačkog Zicera, uzeo simboličan konvertibilni zajam od 100.000 kuna i time ga podržao u promociji prvog hrvatskog samoodrživog financijskog instrumenta za startupe, još je širi.

Jurica Sudac, osnivač i direktor tvrtke MOBILEone, kaže da je njegova platforma rezultat tri i pol godine razvoja, kako tehnološkog tako i poslovnog.

– Tvrtka od prve godine posluje pozitivno. Želja mi je da biznis eskalira, ne nužno da ostane u obitelji kao što je sada, jer dosad sam već napravio i izišao iz dva veća biznisa i u tom smislu želim graditi i MOBILEone – izjavio je za Poslovni dnevnik osnivač i direktor tvrtke MOBILEone.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antonelić
17:12 29.04.2019.

kolika je provizija na ugovor sa finom , institucijom koja je izmišljena da pije krv napaćenom narodu i osušenim poduzetnicima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije