Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski startup

Bouxtie ima ponude za preuzimanje vrijedne od 90 do 120 milijuna dolara

Bouxtie
Foto: Bouxtie
22.08.2017.
u 14:53

Svjetski startup akcelerator Plug and Play izlistao je Bouxtie u tri posto najboljih među 8500 kandidata

Hrvatski startup Bouxtie s ponudama za preuzimanje od 90 do 120 milijuna dolara, primljen u najveći startup akcelerator na svijetu Plug and Play. Ovaj američki akcelerator, koji ima 22 centra u Sjevernoj i Latinskoj Americi, Europi i Aziji izlistao je Bouxtie u tri posto najboljih među 8500 kandidata.

Renato Librić, osnivač i direktor Bouxtija kaže da im je iznimna čast što su izabrani među najbolje startupe u Silicijskoj dolini. Bouxtie se ulaskom u Plug and Play, uz podršku brendovima i maloprodaji, okreće i prema fintechu. Tvrtka je razvila rješenje koje korporacijama omogućuje da korisnicima i zaposlenicima daruju digitalne poklon kartice preko mobitela i tableta.

Bouxtie će proći kroz dva programa u Plug and Playu. U jednom će imati priliku surađivati s korporacijama iz trgovine kao što su P&G, Henkel, Carrefour, MARS Inc, Panasonic i Sears, a u drugoj s financijašima iz Intuita, Credit Suissa, BNP Paribasa, Sberbanka i Deutsche Banka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije