38 8°C
 • droza:

  Ovo je vijest koja je morala biti udarna, odnosno na naslovnicama svih tiskovina. Ovoj je zemlji i narodu potrebno što više ovakvih, pozitivnih vijesti kako bi se pomaknuli iz učmalosti i depresije u kojoj se godinama nalazimo. U svakom slučaju, ... prikaži još! ovo nam daje za pravo, nadati se. Lijepa vijest, nema što!

 • NoHo:

  U normalnom svijetu i vremenu ovo bi bila vrlo vazna vijest, jer upravo od ovakvih pokazatelja ovisi dobrobit i buducnost drzave i drustva. Oko ovakvih clanaka bi se vodile rasprave izmedju desnih i lijevih, strucnih i nestrucnih, izmjenjivali prijedlozi kako ... prikaži još!o odrzati ili poboljsati pokazatelje, i svi objektivni i nezadojeni bi se mogli sloziti da negdje netko ipak dobro radi. Pogotovo nakon sto smo se nagledali nevjerovatne nekompetentnosti i nabijanja duga u nebesa dugi niz godina. Medjutim, samo jedan komentar do sada (srecom pozitivan). Da je o Mamicu, Severini, ili "Ljubicici Bijeloj", bilo bi ih barem sto do sada. Sto se to desava s normalnim i objektivnim citateljima?

 • Avatar titanov sin 2
  titanov sin 2:

  Da je partija na vlasti ovo bi bila udarna vijest, pošto nije niti će više ikada biti vlada dekadencija na naslovnim stranicama. Ljudi bježite iz Hrvatske, Ustaše će vas pojesti, uz obavezne vijesti iz serbije.

Još iz rubrike Biznis

Excel
PROMO

Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

Pevecovih 100.000 kuna odlazi na uređenje obiteljskog doma
PROMO

Pevecovih 100.000 kuna odlazi na uređenje obiteljskog doma

Asteria
MODA ZA SPAVANJE

Majka i kćer poduzetnice pod brendom Asteria rade bajkovitu odjeću za spavanje za žene i muškarce