Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SPAR Hrvatska od 1. siječnja smanjuje cijene više od 1500 proizvoda

SPAR
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
27.12.2018.
u 13:19

Tijekom cijelog prosinca trajala je i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da u siječnju ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu

SPAR Hrvatska garantira da će od 1. siječnja sniziti maloprodajne cijene više od 1500 proizvoda za više od 9,6 posto, koliko donosi porezno rasterećenje.

SPAR Hrvatska će tako sniziti cijene proizvoda sukladno odluci Vlade o smanjenju PDV-a na svježe meso, ribu, voće, povrće, jaja i dječje pelene s 25 posto na 13 posto. 

"Pozdravljamo napore hrvatske Vlade koja odlukom o poreznom rasterećenju dodatno pomaže hrvatskim građanima kao i hrvatskom gospodarstvu. SPAR Hrvatska sniženjem cijena podržava ovaj potez kojim se rasterećuje potrošačka košarica građana", izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.
 
Siječanj u SPAR-u počinje s još dobrih vijesti za kupce. Tijekom cijelog prosinca trajala je i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da u siječnju ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu.  
 

Ključne riječi

Komentara 4

MU
Mukowsky
14:06 27.12.2018.

Samo neka plate porez na transferiranu dobit u Austriju u zadnjih 10 godina.

FI
fiona1412
13:29 27.12.2018.

Spar skinuti cijene ?? Ha ha ha vic dana

WE
westsouth
13:59 27.12.2018.

taman ce snizit koliko su skupji od drugih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?