Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sberbank - Nove funkcionalnosti usluga online bankarstva

PR
Autor
PR članak
24.06.2020.
u 16:00

Sberbank je strateški fokusirana na digitalizaciju poslovanja, te nastavlja s provedbom plana digitalne transformacije.

U proteklom periodu koji je obilježila pandemija snažno su došle do izražaja prednosti usluga on-line bankarstva, te Sberbank fokusirano nastavlja poticati kod svojih klijenata navike digitalnog poslovanja. Upravo iz tog razloga fokus je na razvoju i unapređenju Sberbank2go mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, kao i Sberbank@home i Sberbank Business Online internetskog bankarstva.

Usluge on-line bankarstva pružaju jednostavnije i učinkovitije upravljanje financijama te klijentima štede i vrijeme i novac. U lipnju su omogućene nove funkcionalnosti u mobilnom i internetskom bankarstvu. Među novim funkcionalnostima je biometrijska autentifikacija korisnika otiskom prsta ili skenom lica, te se korisnici na ovaj način mogu prijaviti u mobilno bankarstvo, kao i autorizirati naloge za plaćanje.

Još jedna od novih funkcionalnosti je i autorizacija naloga automatskom porukom (eng. push notification) što korisnicima internetskog bankarstva sada omogućuje jednostavnu autorizaciju naloga za plaćanje, u samo nekoliko klikova putem mobilnog uređaja i mTokena (mobilni token). Za klijente koji koriste mToken značajno je jednostavnija autorizacija plaćanja uz biometrijsku funkcionalnost.

Novim funkcionalnostima smo korisnicima Sberbank usluga on-line bankarstva pružili višu razinu kvalitete usluge, kao i dodatnu razinu sigurnosti. Svim zainteresiranim građanima dodatni razlog za ugovaranje, aktivaciju i korištenje Sberbank usluga on-line bankarstva svakako je i plaćanje putem Sberbank2go mobilnog i Sberbank@home internetskog bankarstva bez naknade do 31.7.2020.

Digitalizacija znači stalnu promjenu te Sberbank nastavlja kontinuirano unaprjeđivati svoje usluge on-line bankarstva kako bi njihovo korištenje bilo što jednostavnije uz što više funkcionalnosti prilagođenih potrebama korisnika, te u konačnici uz još bolje korisničko iskustvo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?