Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Saznajte zašto je dobro biti poslovni analitičar u Croatiji

Croatia osiguranje
14.03.2021.
u 08:00

Mladi stručnjaci prepoznaju Croatia osiguranje kao kompaniju koja vrednuje i nagrađuje trud, u kojoj se gradi karijera, razvija i raste

Rijetko koja osoba u kompaniji ima tako detaljan uvid u poslovne procese kao poslovni analitičar. Kada se radi o razvijanju novih proizvoda i usluga, uključen je u sve faze od ideje do realizacije i izravno utječe na poslovanje i uspjeh kompanije.

Tako je i u Croatia osiguranju, tržišnom i digitalnom lideru koji je snažno fokusiran na klijente i njihovo zadovoljstvo, kao i na zaposlenike koji su temeljna vrijednost ove kompanije. Croatia je lider i u razvoju novih usluga i proizvoda, kao što je LAQO - prvo potpuno digitalno osiguranje na našem tržištu, a digitalnu transformaciju poslovanja prate ulaganja veća od 200 milijuna kuna.

I u ovom području poslovni analitičari imaju važnu ulogu, a Ivana Hržić odličan je primjer kako osoba na ovoj poziciji, u kompaniji koja prepoznaje i nagrađuje trud, može graditi karijeru, razvijati se i rasti. Ivanina karijera u Croatiji započela je prije 11 godina na trećoj godini fakulteta, a želja za novim izazovima i uspjesima doveli su ju u IT sektor. O drugim opcijama ne razmišlja, jer kako i sama kaže: „Ovakav agilan tim, odličnu atmosferu i toliko pozitivne energije koja je usmjerena na zajednički razvoj nemoguće je nadmašiti.“

Prema svemu što smo čuli od Ivane, ne može zamisliti bolje mjesto za razvijanje kompetencija i karijere. Croatia ima tradiciju poslovanja dulju od 135 godina, a istovremeno je suvremena i agilna organizacija koja razvija poslovanje budućnosti, educira ljude i potiče ih u svakom pogledu. Uz unaprjeđenje svih segmenata poslovanja, Croatia je posvećena i edukaciji budućih eksperata na InsurTech studiju koji su pokrenuli u suradnji s FER-om.

Ivana nam je otkrila zašto je dobro biti u Croatiji, kako uspješno graditi karijeru i održavati kvalitetan balans između privatnog i poslovnog života.

Kako je i Ivana potvrdila, najveća snaga Croatia osiguranja su kvalitetni i stručni ljudi na čijem razvoju kompanija kontinuirano radi, a osobito kada je riječ o Sektoru za informacijske tehnologije. Neprestano se šire i rastu, pa tako Croatia trenutno zapošljava stručnjake na pozicijama sistem, software i DevOps inženjera te poslovne analitičare.

Pridružite se uspješnom timu stručnjaka koji rade ono što vole i pritom grade posao budućnosti i razvijaju vlastitu karijeru.

Posjetite pametnekarijere.hr i uvjerite se da je dobro biti u Croatiji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije