Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 MILIJUNA KUNA

Saponia otvorila novi logističko-distribucijski centar na istoku Zagreba

Foto: Saponia
1/4
08.12.2021.
u 16:06

Saponia kao distributer na hrvatsko tržište ima vozni park koji broji 112 vozila, od tegljača, cisterni, hladnjača do drugih vozila

Uz modernizaciju postojećeg skladišta u Zagrebu, dobivena je uporabna dozvola i pušten u rad najmoderniji logističko-distribucijski centar Saponije smješten u istočnoj industrijskoj zoni Zagreba.

Ukupna investicija vrijedna 14 milijuna kuna stavlja na raspolaganje 4.500 paletnih mjesta za  visokoregalno skladištenje robe i suvremenu skladišnu mehanizaciju što će omogućiti brži protok robe, povećati protočnost isporuka na preko 50.000 isporučnih mjesta i smanjiti operativne troškove, navode iz tvrtke.

Saponia kao distributer na hrvatsko tržište ima vozni park koji broji 112 vozila, od tegljača, cisterni, hladnjača do drugih vozila.

- U cilju pružanja još kvalitetnijih logističkih rješenja na sve zahtjevnijim tržištima Hrvatske i regije, Saponia je povećala vozni park i investirala u sedam novih kamiona s kontrolom temperaturnog režima  u prijevozu gotovih proizvoda i u jedan tegljač s poluprikolicom koji ovih dana kreću na svoja isporučna odredišta diljem tržišta, navode. 

- S navedenim ulaganjima Saponia značajno podiže nivo kvalitete opskrbe  tržišta gotovim proizvodima  Saponije, Kandite i Koestlina, posebno u mjesecima kad je pravovremena usluga dostave do prodajnog mjesta bitan faktor ostvarivanja planiranih prihoda od prodaje, napominju.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije