Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo izdanje

SAP Now Zagreb: Temelj poslovanja budućnosti je u pametnom povezivanju

SAP Now Zagreb
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
14.06.2018.
u 15:55

Glavni dizajner SAP-a Martin Wezowski te futurist i direktor Inovacijskog centra SAP-a Upen Barve u predavanjima su pak naglasili važnost dizajniranja budućnosti s IT rješenjima

Prvo izdanje skupa SAP Now Zagreb u organizaciji SAP-a okupilo je više od 600 domaćih i stranih stručnjaka koji su kroz seriju predavanja, primjera i panela raspravljali o budućnosti poslovanja, s porukom da se ona temelji na pametnom povezivanju ljudi, tehnologija i kompanija.

"Žele li doći do novih uvida, ubrzati odlučivanje i poboljšati poslovne procese, tvrtke će morati postati inteligentne i prigrliti inovativna rješenja kao što su Big Data, IoT, napredna analitika, strojno učenje i druga. One koje u tome budu najuspješnije neće morati brinuti za svoju budućnost", kazala je direktorica SAP-a Hrvatska Sonja Popović.

Glavni dizajner SAP-a Martin Wezowski te futurist i direktor Inovacijskog centra SAP-a Upen Barve u predavanjima su pak naglasili važnost dizajniranja budućnosti s IT rješenjima, pri čemu je Wezowski označio tehnologiju kao ljudsku evoluciju, koja stvara igralište za rad usmjeren čovjeku.

"To nazivam 'humachine', što je simbioza između ljudske kreativnosti i empatije te strojne inteligencije što otvara nove svjetove naše mašte", kazao je Wezowski.

Na skupu su kao predavači sudjelovali i stručnjaci i vodeći poslovni ljudi iz domaćih tvrtki uključujući Atlantic, Orbico, KING ICT, OMCO-a, Iskon i HRT, koji su govorili o inovativnim poslovnim projektima, a predstavljeni su i zanimljivi slučajevi iz prakse kao što su Intelligent Stadium i SAP Soccer Showcase 2.0.

SAP Now Zagreb ugostio je i 17. dodjelu nagrada "SAP ICT Journalist prize Božo Težak", koje su dobili urednik mjesečnika Bug Miroslav Rosandić za najbolji novinarski, kao i nagradu za najbolji urednički prilog, dok je Martina Čizmić s portala ZIMO proglašena ICT novinarkom godine.

Hrvatska tvrtka na listi 50 najbrže rastućih u srednjoj Europi

SAP Now Zagreb
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije