Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lošinjska jadranka:

S OPG-ova samo 5 posto namirnica

povrće
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.05.2019.
u 21:56

Poljoprivredna proizvodnja pala je za četvrtinu u sedam godina unatoč 3,5 milijardi kuna subvencija godišnje

Poljoprivredna proizvodnja pala je za četvrtinu u sedam godina unatoč 3,5 milijardi kuna subvencija godišnje. Kako je potaknuti i osigurati plasman kroz turizam te nahraniti 19 mil. turista godišnje, razgovaralo se na panelu “Hrvatski proizvod za hrvatski turizam”.

– Problem su male količine, nemamo lanac prodaje, a izazov je i slavonske proizvode kratkog roka trajanja plasirati u Dubrovnik. Rješenje je horizontalno povezivanje proizvođača te vertikalno s distribucijom – ističe Denis Matijević, direktor konzultantske tvrtke Smarter.

Član uprave Jadranka Hotela Goran Filipović kaže da na obiteljskim gospodarstvima uspijevaju nabaviti tek pet posto od svega što im treba.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
06:29 25.05.2019.

zvuči poznato

BU
bugatti
12:31 25.05.2019.

A zasto se dijele poticaji - valjda da bi se kupili glasači ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije