Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDAN BROJ IZLAGAČA

Rezervirajte svoje izložbeno mjesto na 27. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

Bjelovarski sajam
Foto: PR FOTO
1/13
26.07.2019.
u 13:44

Jesenski sajam je međunarodnog karaktera, odnosno osim domaćih, prisutni su i izlagači, ali i delegacije iz brojnih drugih zemalja koji predstavljaju novitete u poljoprivrednoj proizvodnji, te prate moderne trendove u poljoprivredi, ali i obrtništvu, turizmu i gospodarstvu

I ove godine, iščekujući jesen, na Sajamskom prostoru Gudovac, u periodu od 06. do 08. rujna, organizirat će se najstarija manifestacija Bjelovarskog sajma, 27.jesenski međunarodni bjelovarski sajam u sklopu kojeg će se održati i 27.državna stočarska izložba.

Jesenski sajam je međunarodnog karaktera, odnosno osim domaćih, prisutni su i izlagači, ali i delegacije iz brojnih drugih zemalja koji predstavljaju novitete u poljoprivrednoj proizvodnji, te prate moderne trendove u poljoprivredi, ali i obrtništvu, turizmu i gospodarstvu. Sajam obiluje najnovijom i najvrednijom poljoprivrednom mehanizacijom, opremom, te različitim poljoprivrednim proizvodima i hranom. Mjesto je to sklapanja mnogih međunarodnih poslova, poslovnih suradnji i važnih gospodarskih ugovora.

Svake godine na Sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, a u sklopu Državne stočarske izložbe, koja je najveća nacionalna izložba stoke, predstavi se oko 200-tinjak izlagača s preko 500-tinjak grla različitih konvencionalnih pasmina, te  hrvatskih izvornih i zaštićenih pasmina domaćih životinja. Sajmom, u tri dana sajmovanja, prodefilira na desetke tisuća posjetitelja.

Foto: PR FOTO

 

Jesenski sajam pruža sjajnu priliku za upoznavanjem i degustacijom tradicionalnih domaćih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koji se, osim na izložbenim štandovima, prezentiraju i poslužuju u Sajamskom VIP restoranu u suradnji s Baby Beef udrugom.  

Od prošle godine, u sklopu Jesenskog sajma, uvedene su i dvije nove manifestacije, HOROP-Sajam opreme za hortikulturu i GRO-KO-Sajam građevinske i komunalne opreme, a četvrtu godinu za redom, organizirat će se i PETI ELEMENT-Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Jesenskom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Više informacija na linku: http://www.bj-sajam.hr/index.php/sajmovi/27jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam/

Pridružite se sajmu, predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima te budite dio jesenske priče.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije