Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portal MojKvart

Redizajn portala MojKvart.hr - najveće poslovne tražilice

Redizajnirani portal MojKvart.hr
Foto: mojkvart.hr
1/2
04.02.2014.
u 14:53

Nakon istraživanja što Vas, naše korisnike najviše zanima prilagodili smo sadržaj i razmještaj elemenata kako bi vam omogućili što pregledniju i jednostavniju pretragu firmi, obrta i ostalih poslovnih subjekata.

Portal MojKvart.hr pokrenut je krajem 2005. godine, a glavna misao vodilja bila je omogućiti svakom posjetitelju ˝šetnju˝ kvartovima grada Zagreba, a zatim i ostalih gradova u Hrvatskoj u potrazi za poslovnim subjektima.

Do danas, u 7 godina od svog pokretanja Moj Kvart postao je vodeća poslovna tražilica s više od 50.000 firmi i obrta razvrstanih prema kategorijama, gradovima i kvartovima.
Uspjeli smo pokriti cijelu Hrvatsku te više od 2.000 klijenata svakodnevno objavljuju svoje ponude na portalu koji ima više od 950.000* posjeta mjesečno.

MojKvart.hr svojim klijentima, malim i srednjim poduzetnicima, nudi povoljno i efikasno oglašavanje kroz uvrštenje firme/obrta u popis, detaljne informacije o radnom vremenu, adresi i drugih bitnih informacija, kao i objavu ponuda na naslovnici.
Osim toga, MojKvart.hr svojim klijentima nudi i povoljnu izradu web stranica s ciljem plasiranja njihovih usluga i proizvoda što većem broju ljudi uz najbolju SEO optimizaciju, bez obzira radi li se o malim web stranicama ili velikim i kompleksnim.

Za sve posjetitelje portala nudimo najpregledniju pretragu svog grada ili mjesta uz veliku ponudu popusta na usluge i proizvode naših klijenata.

Bili pravna ili fizička osoba, portal MojKvart.hr idelano je mjesto za sve konzumente interneta u Hrvatskoj.
Od sada u još boljem i preglednijem dizajnu svakodnevno pronađite najbolje ponude na najvećoj poslovnoj tražilici u Hrvatskoj.

*izvor gemiusAudience, studeni 2013.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije