Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. Maj Motori i dizalice

Radnicima MID-a dvije plaće u 'najkraćem mogućem roku'

MID
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
20.02.2015.
u 18:12

Iz DUUDI-ja poručuju kako su za restrukturiranje Društva dosada potrošena značajna sredstva

Radnicima društva 3. Maj Motori i dizalice u najkraćem mogućem roku bit će isplaćene dvije plaće.

Na sjednici Upravnog vijeća CERP-a održanoj u petak 20. veljače 2015. godine, donesena je Odluka o isplati dviju plaća radnicima društva 3. Maj Motori i dizalice. Ujedno se nastavlja prodaja dionica Društva. Vijeće CERP-a je donijelo i Odluku o drugom, obvezujućem krugu prodaje dionica.

Potencijalni investitori koji su u prvom krugu iskazali interes ( njih 5 ) bit će pozvani na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica Društva . Oni koji otkupe ponudbenu dokumentaciju moći će napraviti due diligence u društvu Motori i dizalice.

Iz DUUDI-ja poručuju kako su za restrukturiranje Društva dosada potrošena značajna sredstva.

 - Sukladno Planu restrukturiranja i odlukama Vlade u iznosu od 78 milijuna kuna. Iako je planirano, društvo nažalost nije ostvarilo prihode koji bi omogućili isplatu plaća. Nadamo se kako će raspisani obvezujući krug prodaje dionica Društva biti uspješan, u protivnom, društvo Motori i dizalice mora u stečaj, poručuju.

>> Radnici MID-a dobili jednu plaću, odluka o štrajku 'na čekanju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije