Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEZUJE SE S 50-AK TVRTKI

Radi li se o paravanu? Nova direktorica 'šeikove' tvrtke je Ruskinja povezana s Hrvatskom

20.11.2022.
u 22:54

Tvrtka SBK ART registrirana je prije 11 mjeseci, 10. prosinca 2021. godine, kao tvrtka za kupnju i prodaju imovine. Osnivači su bili SBK Aktiv i SBK Uran i osnovana je s minimalnim iznosom za takve tvrtke – oko 1000 kuna, no 31. listopada – što je bio zadnji dan roka u kojem se moglo otkupiti imovinu Sberbanka, kompanije pod sankcijama u EU, ali samo uz dobivanje dozvole regulatora, što nije ni zatraženo – vlasnik postaje Saif Alketbi.

Komentara 2

NJ
njofra51
13:18 26.11.2022.

sve smo njih prevarili!

Avatar nekakav
nekakav
05:01 21.11.2022.

Promjene su nastale u rusiji. Jedna od tvrtki u vlasništvu sberbanke je dobila novog vlasnika, sve po ruskim zakonima, uredno. U čemu je problem? Da to netko ne prizna? Jer misli za siću otkupiti ruski dio u tamo nekom hr poduzeću? Nekako je ova rusofobija otišla too much predaleko, ovo je već diskriminacija kakva se rijetko viđa. A zbog čega? Zato jer je rusija napravila.. Što točno to toliko različito od npr. amera? U 9 mjeseci rata službeno priznato 8.000 civilnih žrtava.. U zadnjoj američkoj agresiji u par mjeseci više od 50.000 ali one su bile kolateralne žrtve. Okupacija tuđeg teritorija? Neprihvatljiva? Hm, kako to, a izraelu se prizna okupacija golana, palestine, jordana, ako ćemo pošteno. Bez sankcija. Nepromljenjive granice? Pa srpske ste promijenili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?