Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI STUDENTSKI POSLOVNI PLANOVI

Računalna igra s Hlapićem – ‘Hrvatska pamet Hrvatskoj’

Hrvatska pamet Hrvatskoj
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
10.12.2016.
u 10:10

U tri kategorije odabrani su najinovativniji projekti studenata se su zaslužili po 21.000 kuna potpore

– Za mlade u Hrvatskoj ima mjesta, stotinjak prijavljenih projekata govori da su nove generacije inovativne i motivirane, a devet finalista pokazalo je i da mogu postati lideri na tržištu – rečeno je jučer u Zagrebu na proglašenju pobjednika 2. izdanja projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj, Poslovnoga dnevnika, za najbolje studentske poslovne planove.

U kategoriji Izvorno hrvatsko, za poboljšanje postojećih proizvoda i modela, pobijedio je Matija Drniković, s računalnom igrom o zgodama šegrta Hlapića.

Najboljima u kategoriji Poduzetna Hrvatska izabrane su Ana Čobanković, Žana Plejić i Josipa Bjelobrk s idejom bilja&bilje brenda, bilježnica s mirisom aromatična bilja. Vladimir Puvača je za projekt web sustava FitFoods za zdravu prehranu nagrađen u kategoriji Inovativna Hrvatska. Pobjednici su dobili po 21.000 kuna.

>> Država će plaćati prvi posao nakon škole 2400 kuna mjesečno

>> Da Hrvate zamijenimo Singapurcima, imali bismo rast od 20 posto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije