Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost u Rijeci

Prva Tisak plus prodavaonica u Hrvatskoj otvorena na riječkom Korzu

Tisak plus Rijeka
Foto: PR FOTO
1/9
29.11.2019.
u 18:03

Uz predstavljanje novog koncepta, Tisak je opremio knjižnicu Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka

Na riječkom je Korzu danas otvorena Tisak plus prodavaonica. Riječ je o prvoj takvoj prodavaonici u Hrvatskoj koja nudi zanimljiv doživljaj kupnje.

Tisak plus na jednom mjestu nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina te razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska.

– Riječ plus uvijek označava nešto dodatno i bolje, a u slučaju novog koncepta Tiskove prodavaonice, riječ plus govori da se ne radi o Tisku na kakvog smo navikli, već o onome koji svojim kupcima nudi nešto potpuno novo. Ukratko, novi Tisak plus je lokacija koja će vas iznenaditi čim uđete, a svatko će ovdje pronaći nešto za sebe. U pogledu dizajna smo se trudili pratiti svjetske trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima kombiniranjem ponude i ambijenta nudimo vrhunski doživljaj. Unutar Tiska plus, nalaze se dvije zone u kojima se kupci mogu opustiti, prelistati časopis i istovremeno uživati u grickalicama i slatkišima iz bogate ponude, ili se zabaviti u našoj gaming zoni. Želja nam je bila stvoriti format u kojem će obitelji u ovome užurbanome svijetu moći izdvojiti vrijeme za sebe te mi je velika čast pozvati svoje sugrađane da nam se pridruže u novome Tisku plus i uvjeren sam kako će uvijek iz njega izaći zadovoljni i s osmijehom na licu – zaključio je na otvorenju Marko Abraham, rukovoditelj regije zapad.

Na otvorenju je naglasak stavljen na važnost čitanja i poticanja djece na čitanje kao redovitu aktivnost te je ovom prilikom Tisak donirao knjige Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, s ciljem opremanja njihove knjižnice.

– Hospitalizacija je stresan događaj za svako dijete. Donirane knjige i slikovnice učinit će djeci boravak u bolnici ugodnijim. Zahvaljujem Tisku što je donaciju namijenio Klinici za pedijatriju Rijeka i nadam se da je ova donacija početak stvaranja bolničke knjižnice koja će doprinijeti humanizaciji bolničkog liječenja – izjavila je prof. dr. sc. Jelena Roganović dr. med., v.d. predstojnice klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prilikom preuzimanja donacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije