Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virovitičko-podravska županija

Projektom RUPO osigurane nove usluge za poduzetnike

Projektom RUPO osigurane nove usluge za poduzetnike
Foto: PD
27.04.2018.
u 09:46

Tijekom provedbe projekta agencija će, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu i gospodarstvo, razviti nove usluge koje su namijenjene malim i srednjim poduzetnicima u ruralnom kraju

Kako bi dodatno unaprijedili usluge Razvojne agencije VIDRA koje su usmjerene prema malim i srednjim poduzetnicima, 2017. godine prijavljen je projekt ‘RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva’. VIDRA je zaprimila Odluku o financiranju te se početak projekta očekuje u nadolazećem razdoblju.

Projekt je prijavljen u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)’ koji je raspisalo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. Ukupna vrijednost projekta je 434.557,76 kuna, a bespovratna sredstva iznose 85%, odnosno 369.251,51 kuna.

Tijekom provedbe projekta agencija će, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu i gospodarstvo, razviti nove usluge koje su namijenjene malim i srednjim poduzetnicima u ruralnom kraju, a koji su bazirani na specifičnim problemima identificiranim kod te ciljne skupine. U 18 mjeseci provedbe projekta poduzetnici mogu očekivati poziv na sljedeće edukacije: računovodstveno i financijsko upravljanje, primjena informatičkih rješenja u poslovanju, samostalno upravljanje poduzetničkim projektom i razvoj poslovanja kroz inovacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije