Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam

Prodana tri kontejnera mehanizacije na sajmu u Maroku

SIAM
Arhiv VL
06.05.2010.
u 10:03

Svoje su proizvode predstavile tvrtke Hidraulika Kutina, OLT, Standard MIO, Gramip TPS., Hittner, POD proizvodnja opruga, Labinprogres TPS, PPC Buzet i JLM Perković.

Osam hrvatskih tvrtki ostvarilo je velik uspjeh prodavši sva tri kontejnera strojeva na 5. Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije SIAM, koji se održavao od 28. travnja do 2. svibnja u Mekensu u Maroku, što govori o izuzetnoj organizaciji i uspjehu hrvatskih izlagača, stoji u priopćenju HGK.

Svoje su proizvode na zajedničkom nacionalnom štandu predstavile tvrtke Hidraulika Kutina, OLT, Standard MIO, Gramip TPS., Hittner, POD proizvodnja opruga, Labinprogres TPS, PPC Buzet  i JLM Perković, koje su izrazile veliko zadovoljstvo nastupom na sajmu i razmijenjenim kontaktima.

SIAM je od velikog značaja za zemlje Magreba, o čemu govore i podaci da se na prostoru od 100.000 četvornih metara predstavilo 750 izlagača iz 20 zemalja u 9 tematskih hala. Sajam je pod stalnim pokroviteljstvom kralja Mohameda, a na njegovu veličinu ukazuje i podatak da ga je posjetilo više od 800.000 posjetitelja.

Nastup na ovogodišnjem SIAM-u je siguran pokazatelj kako i u zemljama Magreba Hrvatska ima što ponuditi, a važno je napomenuti da se ovim putem otvorio vrlo izvjestan prostor za tek nastupajuću ofenzivu Klastera poljoprivredne mehanizacije na tržištu Maroka.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
12:37 06.05.2010.

Ma nemreš believe it, gle hrvati konačno nešto prodaju strancima, još čudnije KAKO TO da NE prodajemo to onom raju na svijetu EU-u!!??, .. nego ......... GLE ČUDO!!!!!! ............. zemljama trećeg svijeta, Titovim NESVRSTANIMA !!!!!!!!!!!!!!!! . Zaista, med i mlijekoo u raju na zemlji EU .............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije