Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pripremate kongres?... Nazovite nas!

Plava laguna - Laguna Poreč
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
10.07.2017.
u 14:01

Plava laguna - Laguna Poreč jedno je od najvećih ugostiteljsko-turističkih poduzeća u Hrvatskoj. Ima 13 hotela, 4 apartmanska naselja i 4 kampa.

Naših 13 hotela raspolaže konferencijskim dvoranama i dvoranama za sastanke kapaciteta od 10 do 600 sjedećih mjesta te pripadajućom audiovizualnom i ostalom opremom. U njima ćete naći sve što vam je potrebno za profesionalnu organizaciju poslovnih događanja, a ugodna mediteranska klima i prirodno okruženje osigurat će vam potreban mir i udobnost, te uživanje u fitnessu, bazenu ili wellnesu.                 

Spoj ugodnog s korisnim – možda je upravo to srž poruke i cilj naše ponude za organizaciju kongresa, radnih sastanaka, sportskih događanja, vjenčanja, gala-večera.

Novoobnovljeni hotel Laguna Parentium **** suvremen je ambijent za goste u potrazi za uistinu posebnim odmorom. Hotel je to koji se diči najduljom tradicijom na ovome području, smješten na zelenom poluotočiću u bajkovitoj prirodnoj scenografiji čiji su kongresno-banketni prostorni u potpunosti su opremljeni najsuvremenijom opremom kako bi zadovoljili i najzahtjevnije goste a za besprijekornu organizaciju kongresa i svih drugih poslovnih ili zabavnih događanja pri ruci vam je stručna pomoć.

Boraviti u Istri, a ne upoznati njenu unutrašnjost bila bi prava šteta. Upravo zato priređujemo poludnevne izlete brodom te izlete u unutrašnjost Istre uz posjet živopisnih srednjovjekovnih gradića, a organiziramo i izlete do Pule, Rovinja, Limskog kanala, Brijuna, Trsta ili Venecije.
Stoga je najbolje da se sami uvjerite kako će vaš boravak i rad u objektima Lagune Poreč polučiti istinske uspjehe jer: VAŠ USPJEH NAŠ JE CILJ!

 

PLAVA LAGUNA d.d.

LAGUNA POREČ

Rade Končara 12, 52440 Poreč, Hrvatska

Tel. +385/52/410-222

Fax +385/52/410-412

E-mail: mice@plavalaguna.hr

www.lagunaporec.com

Želite prijaviti greške?