Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvoz namještaja

Prima grupa privukla pažnju na njemačkom MOW-u

Tvornica namještaja
Foto: Branimir Bradarić
27.09.2017.
u 08:13

U osam proizvodnih pogona i 63 salona u Hrvatskoj i regiji zapo-sleno više od 1500 radnika

Iz sezone u sezonu bilježimo kontinuiran rast izvoza, a sudjelovanjem na najznačajnijim sajmovima u Europi razvijamo i unapređujemo odnose s brojnim poslovnim partnerima – kaže Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, nakon što se ta tvrtka predstavila na netom održanom međunarodnom sajmu namještaja M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Uspješno predstavljanje nove kolekcije za 2018. poslovnim partnerima, distributerima te vlasnicima najvećih trgovina među 414 izlagača iz 35 zemalja, najvećem hrvatskom proizvođaču namještaja omogućit će dalji planirani rast izvoza na zapadnoeuropsko tržište, dalje ulaganje u razvoj proizvodnih kapaciteta i nova zapošljavanja u Prima grupi, objašnjava Radić. Izvoz trenutačno čini 25% prihoda Prime.

Prisutna je u većini zemalja EU, a njezini su kupci naveće namještajske kuće poput XXXL Lutza, Porta, Otta, Segmüllera, Conforame, Kike... Funkcionalan i atraktivan dizajn sve više prepoznaju i domaći kupci pa je Prima proteklog ljeta najkvalitetnijim namještajem opremila i dva Bluesun hotela u Brelima i Tučepima s četiri i pet zvjezdica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije