Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socijalne mreže

Prihodi Facebooka veći od 800 milijuna dolara

facebook
AFP
20.06.2010.
u 19:00

Facebook je sa svojih gotovo pola milijarde korisnika najveća socijalna mreža u svijetu

Prema procjenama stručnjaka zarada najveće svjetske socijalne mreže Facebooka mogla bi biti blizu 800 milijuna američkih dolara,prenosi Reuters pozivajući se na dva izvora bliska kompaniji.

Reuters također piše kako je financijska stabilnost Facebooka bolja nego se ranije predviđalo.

Isti izvori navode kako će i neto dobit Facebooka biti veća nego su analitičari smatrali, te kako se može mjeriti u desecima milijuna dolara.

Facebook je sa svojih gotovo pola milijarde korisnika najveća socijalna mreža u svijetu, a iako su se potencijalni investitori nadali kako bi uskoro mogao krenuti u inicijalnu javnu ponudu dionica (IPO), osnivač i vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg izjavio je kako to nije među prioriteima kompanije u ovom trenutku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije