Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Požurite dok traje: Akcijski Ferratum krediti s 0 kn kamata

Ferratum banka
Foto: Promo
19.10.2018.
u 09:00

Ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, prilikom podizanja Ferratum kredita imate mogućnost iskoristiti aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu.

Ako i Vi spadate u skupinu onih koji se nakon godišnjeg odmora muče s pitanjem kako vratiti sve dugove i biti ponovo na pozitivnoj nuli, znajte da niste jedini! Svi se ponekad nađu u situaciji da im redovita primanja ne mogu pratiti troškove ili da na naplatu stignu i računi koji nisu bili planirani za taj mjesec. Stoga, nema razloga da se zbog toga osjećate loše.

Iznos kamate = 0 kuna

I dok pokušavate doći do rješenja razmišljajući od koga posuditi novac, rješenje je upravo pred Vama. Ferratum krediti s 0 kn kamata daju Vam osjećaj bezgranične slobode i olakšanja, jer u tijeku je velika promotivna akcija koju trebate iskoristiti! Uz Ferratum kredite nećete nikome morati polagati ra

une oko dugova. A bilo da se radi o manjim iznosima od 300 kuna ili o onim nešto većim, do 4000 kuna, iznos kamate tijekom velike promotivne akcije je - 0 kuna! Ne vjerujete? Provjerite na stranici Ferratum banke!

Kako se prijaviti za akcijske kredite

Sada kada ste pronašli najbolji način kojim ćete se uhvatiti u koštac sa svim dugovima i troškovima, odaberite iznos kredita i rok otplate. Ne trebate odlaziti u banku i čekati danima na odobrenje kredita. U Ferratum banci ćete ugovor o kreditu potpisati taj isti dan, a novac se na Vašem računu može naći već 15 minuta nakon prijave. Bez nepotrebnog gubljenja vremena i odlazaka u banku, iz udobnosti Vašeg doma.

Ispunite online obrazac za prijavu u kojeg ćete unijeti svoje osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresu, OIB, broj računa...) te priložiti fotografije kartice tekućeg računa, osobne iskaznice i selfie fotografiju s osobnom iskaznicom. Automatizirani sustav Instantor vam daje mogućnost provjere kreditne sposobnosti putem Interneta, ponovo bez nepotrebnog odlaska u banku.

Korisnička podrška Ferratum banke pobrinut će se da Vam olakša cijeli postupak tako što će Vas voditi kroz daljnje korake. Nakon toga, na e-mail ćete dobiti ugovor o kreditu, kojeg je potrebno još samo potpisati, i s jamstvom za kredit, online putem vratiti u banku. Za samo 15 minuta i uz nekoliko klikova mišem, možete riješiti svoju neugodnu financijsku situaciju.

Posudi 4000 – vrati 4000!

Kao novi korisnik, Vi, Vaša obitelj i prijatelji imate mogućnost posuditi do 4000 kn uz 0 kn bankovnih naknada, na rok otplate od 30 dana. Velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 - vrati 4000!» još danas može riješti Vaš dug, koje god vrste on bio.

Ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, prilikom podizanja Ferratum kredita imate mogućnost iskoristiti aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu.

Ferratum kredit formirajte prema svojim željama. Nema potrebe da vraćate velike količine novca na dugi rok otplate jer biste se za koju godinu mogli naći u začaranom krugu. Riješite se dugova i troškova i ponovo prodišite punim plućima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije