Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo poljoprivrede

Povlače se "K plus feferoni" u staklenkama

Ministarstvo poljoprivrede
Matija Habljak/PIXSELL
10.04.2018.
u 14:07

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače da se povlače "K plus feferoni" u staklenkama od 370 ml, i "blagi" i "ljuti", zbog uočene korozije na unutrašnjoj strani metalnih zatvarača staklenki.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda K PLUS FEFERONI BLAGI, staklenka 370 ml (160 g) i K PLUS FEFERONI LJUTI, staklenka 370 ml (160 g), svih rokova trajanja, podrijetlom iz Makedonije, zbog uočene korozije na unutrašnjoj strani metalnih zatvarača staklenki.

Proizvođač je tvrtka "DIM Komerc", Valandovo, Makedonija. Proizvod na tržište Republike Hrvatske stavlja subjekt u poslovanju s hranom Konzum d.d., Marijana Čavića 1, Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije