Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivan primjer

Povećat će primanja svim zaposlenicima: Minimalna neto plaća bit će 7000 kuna

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
27.02.2020.
u 11:48

Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, dar za rođendane, poticanje sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje

Digitalna agencija Arbona odlučila je povećati plaće svim svojim zaposlenicima.

Minimalna početna neto plaća bit će 7000 kuna za sve zaposlenike, bili oni početnici ili s iskustvom, piše poslovni.hr.

– Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život. Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od pet godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutačne izazove – rekao je Dario Horvat iz Arbone.

Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, dar za rođendane, poticanje sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje

– Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike. Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska izvan države, već da si ovdje mogu priuštiti kvalitetan život – rekao je pak Sandro Lazarić iz Arbone.

VIDEO Plaće u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 6

ZO
zoranos
13:30 27.02.2020.

Još koja stotica i biti će kandidati za APN poticaje. Za APN morate imati iznad prosječna primanja - to je stambeno zbrinjavanje bogatijih ljudi koji plaćaju svi u državi - pa i sirotinja. Da ne bi slučajno koji političar, menadžer ili liječnik ostao podstanar!

AL
Alendeni
14:33 27.02.2020.

svaka čast

KA
Karlovacbanija
13:25 27.02.2020.

badava prićati ovakve stvari...dajemo 7000kn, 8000kn, a kada se zaposliš, prva plaća 5500KN zbog 'lošeg poslovanje' isto kao meterolozi koji fulaju prognozu svaki drugi dan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije