Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni dnevnik

Poslovni.hr: I u novoj godini na prvom mjestu

surfanje,kompjuter,računalo,internet
PD
22.02.2012.
u 10:40

Web-portal Poslovnog dnevnika sa 138.984 stvarna korisnika i dalje drži čvrstu prvu poziciju među hrvatskim poslovnim portalima.

Najnoviji rezultati istraživanja GemiusAudience za siječanj 2012. potvrdili su već dokazanu prednost portala Poslovni.hr pred drugima u kategoriji. S čak 138.984 stvarna korisnika i porastom posjećenosti od 17,15% u odnosu na prosinac, Poslovni.hr i dalje drži prvu poziciju među hrvatskim poslovnim portalima i to s dvostrukom prednosti u odnosu na prvog konkurenta. Ovaj je bitan porast rezultat rada nove, proširene redakcije koja redovito izvještava o gospodarsko-financijskim aktualnostima iz zemlje, regije i svijeta.

– Posjetitelji našeg portala znaju da nijedna novost na Zagrebačkoj burzi, posao koji je neka kompanija sklopila ili za gospodarstvenike važan politički i ekonomski događaj neće promaknuti našem portalu. Zato nas i čitaju. Analize tržišta, gospodarske situacije, Vladinih poteza i izvedbe dionica, kolumne i jedan od najjačih foruma na ovim prostorima samo su neki od razloga što iz dana u dan bilježimo sve veći broj čitatelja – objašnjava Branka Suvajac, urednica portala.

Poslovni.hr već gotovo sedam godina svakodnevno donosi širok spektar specijaliziranih i aktualnih vijesti iz gospodarstva i financija. Osim sadržaja iz tiskanog izdanja, na portalu se redovito objavljuju aktualne informacije ekonomske tematike, a vrlo je aktivan i poslovni forum koji okuplja brojnu zajednicu. Osim kroz forum, Poslovni.hr svojim čitateljima omogućava interakciju i preko društvenih mreža (Facebooka i Twittera), pri čemu je korisnicima dostupan i dodatan sadržaj prilagođen njihovu profilu. Na portalu je moguće pregledati i priloge Poslovnog dnevnika, te pročitati članke iz uglednog New York Timesa koje Poslovni dnevnik ekskluzivno objavljuje na hrvatskom jeziku.

Web-portal Poslovnog dnevnika redovito prate menadžeri, poduzetnici, obrtnici, brokeri, financijski stručnjaci i studenti, tj. svi koji traže provjerene informacije iz područja ekonomije. Lojalnost publike potvrđena je i podatkom da većina čitatelja posjećuje portal više puta dnevno te informacije koje tu pronađe smatra aktualnima, preglednima i jasnima.

Komentara 1

AP
apolon
14:51 23.02.2012.

od mog zadnjeg posta 30.1 ništa se bitno nije dogodilo tako da uopće -NE SUMNJAM- da uskoro započinje veći pad indexa tj. SPX-a , nisu moje analize tehno-crtkarije ili pak \"revolucionarne misli\" da bih tako lako - pogriješio!sli\" da bih tako lako - pogriješio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije