Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poslovni uzlet Međimurske županije 26. 3. 2019.

Poslovni uzlet Međimurske županije
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
12.03.2019.
u 11:56

Poslovni uzlet Međimurske županije održat će se 26. ožujka 2019. u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu (Ulica bana Josipa Jelačića 22).

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će g. Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i g. Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina uslijedit će Intervju 1 na 1  gdje će se diskutirati na temu korištenja EU fondova u sektoru obrazovanja i znanosti, a potom će se održati niz predavanja na temu najavljenih poziva za aktivnosti istraživanja i razvoja, digitalizacije poslovanja, predstavit će se Metalska jezgra Čakovec – razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju kao primjer suradnje poduzetnika i znanstvenika te u konačnici predstavit će se nova financijska perspektiva Europske unije 2021.-2027.

Poslovni uzlet Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva.

Naime, ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i šestu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za ovaj vrlo bitan segment gospodarstva u Lijepoj našoj.

Krajem ožujka će se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata otvariti za poduzetnike Međimurske županije koji će uz vrsne predavače i stručnjake, steći nešto saznanja i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio Poslovnog uzleta.

Program konferencije pogledajte ovdje.

Sudjelovanje na edukacijama besplatno je uz prethodnu prijavu:

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije