Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva pozicija

Poslovni dnevnik na LinkedIn-u najpraćeniji hrvatski news portal, prati ga poslovna zajednica širom svijeta

Poslovni dnevnik
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.07.2020.
u 15:14

Posebno je zanimljivo vidjeti odakle, osim iz Hrvatske, dolaze posjetitelji.

Sa gotovo 13.000 pratitelja na LinkedIn-u, najvećoj poslovnoj društvenoj mreži na svijetu, Poslovni dnevnik dodatno je učvrstio prvu poziciju svih hrvatskih news portala na ovom online servisu.

Valja naglasiti kako je u posljednjih godinu dana broj pratitelja Poslovnog na LinkedIn-u narastao za više od 100% (prije godinu dana bilo ih je nešto više od pet tisuća), dok mjesečni rast trenutno iznosi oko 700 korisnika, sa kontinuiranom tendencijom rasta.

Što se tiče jedinstvenih posjetitelja, njihov trenutni rast trenutno iznosi oko 450-500 korisnika mjesečno, što također predstavlja rast od više od 100% u odnosu na lani.

Posebno je zanimljivo vidjeti odakle, osim iz Hrvatske, dolaze posjetitelji. Tu prednjači Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Nizozemska, Belgija, Švicarska, a prati nas čak i poslovna zajednica u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama.

Osim toga, možemo biti ponosni i na činjenicu da nas podjednako prate male tvrtke, ali i velike kompanije iz gotovo svih sektora poslovanja. U prvom redu tu je sektor financija, razvoj poslovanja, operativni sektori, marketing, prodaja, administracija, i ostali.

Krajem prošle godine, više od pola milijuna zaposlenih u Hrvatskoj imalo je otvoren LinkedIn profil, a posebno nam je drago što između ostalog prate i sadržaje koji nudi Poslovni dnevnik koji autorskim članicima i istraživačkim temama očito privlači sve veći broj korisnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije