Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poslovanje na kvadrat: Projekt za sve koji žele uspješnije rezultate

Poslovni.hr (1)
Foto: Poslovni.hr
1/4
PR
Autor
PR članak
07.11.2012.
u 09:50

Biti uspješan poduzetnik danas predstavlja veliki izazov. Čini se da nikada nije bilo teže snaći se u moru informacija i ujedno se boriti sa svim neprilikama koje se pojavljuju na tržištu

Iako je danas dostupnost određenih informacija veća nego ikada prije, realizirati vlastiti projekt, pokrenuti posao, optimizirati troškove, boriti se s tržišnom konkurencijom, jednom rječju biti poduzetnik, zaista predstavlja veliki izazov u osobnom i poslovnom razvoju svakog pojedinca. Kada se nađete u situaciji da morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje trošite mnogo vremena i upravo vam tu projekt portala Poslovni.hr pomaže da svoju energiju usmjeritite u pravom smjeru.

'Poslovanje na kvadrat', projekt kojim ćete unaprijediti svoje poslovanje

'Poslovanje na kvadrat' je projekt namijenjen malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima. Kroz seriju edukacija, radionica i sastanaka vrsni stručnjaci će poduzetnicima pomoći u rješavanju dnevnih operativnih problema, ali i u postavljanju strateških ciljeva firme, cjenovnom pozicioniranju, optimizaciji troškova, marketingu i PR-u, prodaji, računovodstvu. Cilj je pomoći firmama u što uspješnijem poslovanju u vremenima ekonomske kontrakcije i to bez ikakvih troškova za firme koje sudjeluju u samom projektu.

Tim stručnjaka predvodit će Goran Blagus koji je zadužen za coaching treninge i praćenje napredka odabranih firmi. U svijet poduzetništva ušao je s 21 godinom, autor je dviju e-knjiga, a tijekom izgradnje velikog poslovnog iskustva imao je priliku vidjeti i kako dišu korporacije. Filip Jelić bit će zadužen segment financijskog savjetovanja. Nakon vremena provedenog u brokerskoj kući  i skupljanja različitih investicijskih znanja zadovoljio je i svoj poduzetnički nagon otvorivši dvije tvrtke. 

Prijavite se do 26. studenog i postignite bolje rezultate

Sve što smatrate slabijim ili nedovljno razvijenim stranama vašeg poslovanja promijenite uz podršku stručnjaka i projekt P^2. Projekt je podijeljen u 2 faze. U prvoj fazi će se od ukupnog broja prijavljenih firmi izabrati njih deset koje će biti predstavljene na portalu Poslovni.hr. U drugoj fazi projekta izdvojit će se tri firme s kojima će stručnjaci raditi kroz period od tri mjeseca.

Prijave na natječaj traju 20 dana, od utorka 6. studenog, završno s ponedjeljkom 26. studenog do ponoći. Na natječaj „Poslovanje na kvadrat“ prijavite se na slijedećem linku: https://24sata.wufoo.com/forms/poslovanje-na-kvadrat/

Pravilnik o načinu sudjelovanja pronađite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?