139 5°C
 • karlodrago:

  Za nepravednu i nepoštenu dalmatinsku i istarsku sanaciju brodogradilišta dali smo toliko love da smo mogli pozlatiti , navodniti Slvoniju i imati svoje zdrave poljoprivredne proizvode ,pa sada uvozimo hrane sve što treba i ne traba a brodogradilišta nas vuku ... prikaži još!uku u propast.---brodogradilišta pod hitno treba zatvoriti.--

 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Gospodine Debeljak, cestitam i zelim vam sve najbolje. Imali ste velikih problema sa socijalistickom ostavstinom u splitskom skveru. Napadani ste od medija lazima i podmecanjima. Ipak ste uspjeli a to nije sitnica. Divim se vasoj hrabrosti i energiji da zelite ... prikaži još! opet krenuti u boj protiv destruktivnih jugokomunista koji su preko IDS i SDP postavljeni u 3maj i Uljanik. Neradnici, ljencuge i ucjenivaci koji su vec unistili ove kompanije. Samo cekaju da prave nove probleme i opet pocnu sa SDP-kradjama i IDS-ucjenama. Vec vas vidim optuzenoga za ustastvo samo zbog toga sto ne djelite kuverte IDS prvacima.

 • JorEl:

  U bivšoj državi kronično je nedostajalo deviza i na sve strane su se gradili brodovi jer su se mogli prodati za dolare. Radili su se i onda sa gubitkom, no prioritet su bile devize pa su se gubici pokrivali štampanjem ... prikaži još! novaca. Danas su ta brodogradilišta privatna i ako ne mogu poslovati pozitivno neka idu u stečaj. Neovisno o tome treba pokrenuti istragu o odgovornosti uprave za plaćene brodove koji nisu sagrađeni.

Još iz rubrike Biznis

Digital Takeover
Digital Takeover

Native oglašavanje temelji se na izgradnji povjerenja publike

Panel Pravna sigurnost - jamac ulaganja
panel 'Pravna sigurnost – jamac ulaganja'

Tatjana Josipović: Nužno je urediti zemljišne knjige jer bez njih nema većih ulaganja

Dženet Garibović
Dženet Garibović:

'Najgore smo bili ocijenjeni u tri važna segmenta'

2