25 13°C
 • karlodrago:

  Za nepravednu i nepoštenu dalmatinsku i istarsku sanaciju brodogradilišta dali smo toliko love da smo mogli pozlatiti , navodniti Slvoniju i imati svoje zdrave poljoprivredne proizvode ,pa sada uvozimo hrane sve što treba i ne traba a brodogradilišta nas vuku ... prikaži još!uku u propast.---brodogradilišta pod hitno treba zatvoriti.--

 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Gospodine Debeljak, cestitam i zelim vam sve najbolje. Imali ste velikih problema sa socijalistickom ostavstinom u splitskom skveru. Napadani ste od medija lazima i podmecanjima. Ipak ste uspjeli a to nije sitnica. Divim se vasoj hrabrosti i energiji da zelite ... prikaži još! opet krenuti u boj protiv destruktivnih jugokomunista koji su preko IDS i SDP postavljeni u 3maj i Uljanik. Neradnici, ljencuge i ucjenivaci koji su vec unistili ove kompanije. Samo cekaju da prave nove probleme i opet pocnu sa SDP-kradjama i IDS-ucjenama. Vec vas vidim optuzenoga za ustastvo samo zbog toga sto ne djelite kuverte IDS prvacima.

 • JorEl:

  U bivšoj državi kronično je nedostajalo deviza i na sve strane su se gradili brodovi jer su se mogli prodati za dolare. Radili su se i onda sa gubitkom, no prioritet su bile devize pa su se gubici pokrivali štampanjem ... prikaži još! novaca. Danas su ta brodogradilišta privatna i ako ne mogu poslovati pozitivno neka idu u stečaj. Neovisno o tome treba pokrenuti istragu o odgovornosti uprave za plaćene brodove koji nisu sagrađeni.

Još iz rubrike Biznis

Uljanik
Objavljeno izvješće

Privremeni stečajni upravitelj: Uljanik ispunjava oba razloga za otvaranje stečaja

Nafta
Stanje

Amerika uznemirila tržište, cijena barela nafte nadomak 75 dolara

Include
Proizvođač pametnih klupa

Include se vraća na Funderbeam SEE po najmanje 1,2 mil. eura kapitala