Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE RADA

Ako ste u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Poslovna žena
Foto: Thinkstock
14.03.2018.
u 12:15

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Oglasnik d.o.o. zapošljava Traffic Managera / IT Specialista (m/ž) za rad u Zagrebu! Osim tiskanih izdanja (Oglasnik, Auti.hr i Magazin Nekretnine), Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: oglasnik.hr, posao.hr, edukacija.hr i auti.hr. Ukoliko imate iskustvo u Google Adsense-u, znanje korištenja Google Analytics-a na naprednoj razini, iskustvo u Google Adwords oglašavanju te poznajete kreiranje i vođenje kampanja na Facebook-u ovaj bi vas posao mogao zanimati i imate priliku dokazati se u jednoj od vodećih medijskih grupacija u Hrvatskoj. Pogledajte sve uvjete natječaja i prijavite se putem brze prijave. Sretno!

SGS Adriatica d.o.o., vodeća tvrtka na području kontrole i certifikacije proizvoda, zapošljava koordinatora poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Posao uključuje razvoj i prenošenje strategija u svrhu uspostavljanja partnerstva i poslovnih odnosa na tržištu proizvoda i usluga. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, kontinuiranu obuku uz korporativnu podršku i mogućnost daljnjeg usavršavanja, naknadu za troškove službenih putovanja i prijevoza te međunarodno okruženje. Prijavite se putem brze prijave!

Posao.hr za klijenta, hrvatsku proizvodnu kompaniju s dugogodišnjom tradicijom koja posluje na međunarodnom tržištu, zapošljava voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti su: društveno-humanističko usmjerenje, iskustvo na istim i/ili sličnim poslovima, dobro poznavanje radno-pravnih odnosa, poželjno poznavanje rada u SAP-u. Uz sve to, potrebno je i minimalno 5 godina radnog iskustva te dobro poznavanje engleskog jezika. Dodatne oglasne informacije i način prijave potražite na linku.

BIPA, mlada i brzorastuća drogerija, potražuje asistenta za poslovno izvještavanje (m/ž) za rad u Zagrebu. Od potencijalnih djelatnika se očekuje pružanje podataka, ažuriranje izvještaja i zaključaka o analizi tržišta svim relevantnim odjelima, posebice upravi, nabavi i prodaji. Ukoliko ste proaktivni i orijentirani na ciljeve, imate visoku razinu informatičke pismenosti (MS Office s
naglaskom na Excel), aktivno se služite engleskim jezikom te posedujete vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se putem brze prijave. Postanite dio uspješnog međunarodnog tima!

Connecto Mare d.o.o., tvrtka čija je misija pružanje kvalitetnih usluga klijentima, s primarnom uslugom transporta putnika i posredovanja na području EU i susjednih zemlja, zapošljava SEO specijalista (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se ugodno i poticajno radno okruženje koje stimulira osobni i profesionalni rast pojedinca. Prijavite se do 30.03. putem brze prijave. Pogledajte i druge natječaje ovog poslodavca na brojnim pozicijama – od sistem tehničara, preko google analytics specialista, sve do recepcionera. Sve oglase pogledajte ovdje.

Tvrtka TERRA Jaska d.o.o., članica TERRA holdinga i generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske, zbog rasta poslovanja objavljuje potrebu za djelatnicima na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) (više izvršitelja, sva područja RH). Od kandidata se očekuje minimalno SSS (poželjno tehničkog usmjerenja), poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vješt rad na računalu, spremnost za česta putovanja te vozačka dozvola B kategorije. Ostale uvjete i način prijave potražite ovdje. Sretno! Dodatno, sve natječaje ovog poslodavca potražite na linku.

P.W.U. d.o.o. zapošljava grafičkog dizajnera/RTP operatera (m/ž) u Zagrebu. Imate VŠS/VSS - studij dizajna ili grafički fakultet? Samostalni ste, ambiciozni i motivirani? Ukoliko vas ispunjava osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja za potrebe tvrtke i klijenta, pogledajte ostale uvjete natječaja i prijavite se putem brze prijave ovdje.

Thermia d.o.o. potražuje djelatnika za poziciju inženjer/ka strojarstva u metalopreradi, za rad u Zagrebu te povremeni odlazak u Donji Miholjac (tvornica), za koji su osigurani smještaj i hrana. Ako se aktivno koristite SolidWorksom, imate visoke komunikativne i analitičke sposobnosti te ste uredni i dosljedni u obavljanju posla, ovaj je posao krojen za vas! Potražite više informacija na linku i prijavite se!

Grawe zapošljava predstavnika prodaje na području Vukovara, Osijeka, Slavonskog Broda, Nove Gradiške te Slatine. Posao obuhvaća rad na terenu s postojećim i novim strankama, u svrhu ostvarenja prodajnih ciljeva. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja, iskustvo u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj kompaniji te nagrade za postignute rezultate. Sve
poslove pogledajte ovdje i prijavite se do 23.03. 

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava slastičara, barmena, kuhara, a ostale pozicije svakako provjerite ovdje. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji te dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji. Mjesto rada: Punat. Prijavite se!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije