Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPISALI SVE STAVKE

Nijemci ocijenili: Od 30 top europskih zračnih luka Zagreb smjestili na zadnje mjesto

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/4
04.12.2020.
u 18:16

Čimbenici koji su se ispitivali uključuju povezanost, objekte unutar zračne luke, zabavni sadržaj te razinu stresa koju stvara putovanje tom zračnom lukom

Hrvatska Međunarodna zračna luka Zagreb - Franjo Tuđman na njemačkoj je internetskoj platformi proglašena je 30. među top europskim zračnim lukama. 

Njemačka internetska platforma za putovanja Omio pobjednikom je proglasila španjolsku Međunarodnu zračnu luku Madrid koja je ocijenjena maksimalnim brojem bodova. Slijede je zračne luke Italije, Nizozemske i Danske. 

Osim Hrvatske, na dnu ljestvice nalaze se Armenija s 2,10 bodova te Crna Gora s 0,80. 

"Kako bismo saznali koje su zračne luke u europskim prijestolnicama najpogodnije, ispitali smo niz čimbenika koji definiraju udobnost i praktičnost", opisali su u Omiu. 

Čimbenici koji su se ispitivali uključuju povezanost, objekte unutar zračne luke, zabavni sadržaj te razinu stresa koju stvara putovanje tom zračnom lukom. 

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 12

IV
ivanjoksimovic
18:28 04.12.2020.

Najgori medju 30 nije tako lose. Problem bi bio da su ocenjivali 100 aerodroma.

DA
Darkhorse02
19:05 04.12.2020.

Mislim da im najviše smeta što su je gradili Francuzi, a ne oni.

JO
joshua
18:52 04.12.2020.

Prostran, cist, prtljaga brzo dolazi poslije leta, lak za snalazenje, vrlo dobro opskrbljen lounge... sve stro treba cestim putnicima je dobro. Nazalost, nema puno trgovina i veza s gradom je iz 19st (nema zeljeznice, ni gradske ni prigradske), ali to nije "krivnja" aerodroma nego purgera koji stalno pljuckaju po dodjosima, a glasuju za Bandica zbog 100 kn mjesecno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije