Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
162 11°C
 • Avatar kiselica
  kiselica:

  Nisam protiv podpora za poljoprivrednu proizvodnju u 100% iznosu, ali ne za one koji podpore ne koriste za poboljsanje poljoprivredne proizvodnje. Bolji oblik bi bio da se subvencionira gnojivo, zastitna sredstava, sjemenski materijal, kupnja mehanizacije, sadnog materijala, investicije. Na taj ... prikaži još! nacin bi se razgranicili manipulanti od onih koji zive od poljoprivrede.

 • Avatar cro.adris
  cro.adris:

  Pa gospodo nemojte se baviti tim poslom ako vam se ne isplati. Promijenite kulturu koju sadite, ako je vaš djed sadio kukuruz ne znači da morate i vi. Ali naravno, treba imati želju za promjenom i učenjem. Lakše je kukati ... prikaži još! i tražiti hrvatske građane da još više sufinanciraju tuđi posao. Imate podatke da zaposleni u Hrvatskoj godišnje kroz poreze više uplate za subvencije (ne samo za poljoprivredu, već i ostale) nego za vlastite doprinose!

 • ivanjoksimovic:

  Ukudanje subvencija poljopruvredi je ravno samoubistvu. Pa zar nije dovoljno sto se vec pola Slavonije iselilo? Smanjenjem subvencije dobrom poljoprivredniku jacate i domaci proizvod i popravljate demografsku sliku u ruralnim stedinama. Sve sto treba jeste smanjiti mogicnost mahinacija. EU fondove ... prikaži još! ostaviti velikim proizvodjacima jer je tu kontrola neprikosnovena a domace subvencije dati malom proizvodjacu.

Još iz rubrike Biznis

Google
VELIKA BAZA

Google ulazi u bankarstvo, najavljuju da će otvarati pametne tekuće račune

Termoelektrana na ugljen
POVIJESNA ODLUKA

Velik korak za čovječanstvo: Europska investicijska banka mijenja svoje glavno pravilo

5
Mate Rimac
gospodarstvenik godine

Mate Rimac, dečko koji je 
u 10 godina postao broj 1

6