Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 14°C
 • Avatar kiselica
  kiselica:

  Nisam protiv podpora za poljoprivrednu proizvodnju u 100% iznosu, ali ne za one koji podpore ne koriste za poboljsanje poljoprivredne proizvodnje. Bolji oblik bi bio da se subvencionira gnojivo, zastitna sredstava, sjemenski materijal, kupnja mehanizacije, sadnog materijala, investicije. Na taj ... prikaži još! nacin bi se razgranicili manipulanti od onih koji zive od poljoprivrede.

 • Avatar cro.adris
  cro.adris:

  Pa gospodo nemojte se baviti tim poslom ako vam se ne isplati. Promijenite kulturu koju sadite, ako je vaš djed sadio kukuruz ne znači da morate i vi. Ali naravno, treba imati želju za promjenom i učenjem. Lakše je kukati ... prikaži još! i tražiti hrvatske građane da još više sufinanciraju tuđi posao. Imate podatke da zaposleni u Hrvatskoj godišnje kroz poreze više uplate za subvencije (ne samo za poljoprivredu, već i ostale) nego za vlastite doprinose!

 • ivanjoksimovic:

  Ukudanje subvencija poljopruvredi je ravno samoubistvu. Pa zar nije dovoljno sto se vec pola Slavonije iselilo? Smanjenjem subvencije dobrom poljoprivredniku jacate i domaci proizvod i popravljate demografsku sliku u ruralnim stedinama. Sve sto treba jeste smanjiti mogicnost mahinacija. EU fondove ... prikaži još! ostaviti velikim proizvodjacima jer je tu kontrola neprikosnovena a domace subvencije dati malom proizvodjacu.

Još iz rubrike Biznis

Rafinerija Sisak
2
osiguranje profitabilnosti i održivosti

Ina i Janaf o Memorandumu o razumijevanju, objavili i sam Memorandum

Franck
Budite heroji koje Hrvatska treba

Nakon korone će se 10 posto pakirane hrane kupovati online

Karlovac: Predsjednik Zoran Milanović posjetio je tvornicu mesne industrije Pivac
NOVA PRŠUTANA

U Ravči će proizvoditi 300.000 pršuta

2