Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogledajte kako izgleda izbor hrvatskog poduzetnika godine

EY Poduzetnik godine
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
07.10.2016.
u 10:45

EY Poduzetnik godine najprestižnija je globalna nagrada za poduzetnike koja se u svijetu dodjeljuje već 30 godina. Program koji se danas odvija u više od 60 zemalja diljem svijeta, u Hrvatskoj je prvi puta pokrenut 2014. godine. Nakon prva dva vrlo uspješna izdanja, u čijoj je završnici sudjelovalo preko 60 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, upravo su u tijeku prijave za treće po redu izdanje programa popularno nazvanog poduzetničkim Oscarom. Prijave su otvorene do 31. listopada, a moguće su putem web stranice.

Hrvatsko izdanje EY Poduzetnika godine sada već tradicionalno završava u ožujku, kada se u sklopu gala večeri javnosti predstavljaju svi finalisti te proglašava pobjednik – EY Poduzetnik godine.

Dodjela nagrade svojevrsno je slavlje hrvatskih poduzetnika u sklopu kojeg oni najbolji imaju priliku predstaviti svoje životne uspjehe te poduzetničke priče koje su često nepoznate široj javnosti.

 

Kruna večeri bilo je proglašenje EY Poduzetnika godine za 2015. godinu. Ovu vrijednu titulu ponio je Đuro Horvat, osnivač tvrtke Tehnix d.o.o. Uz nagradu za najboljeg hrvatskog poduzetnika Đuro Horvat je ujedno osigurao svoje mjesto među poduzetnicima iz čitavog svijeta, koji su se našli u konkurenciji za EY Svjetskog poduzetnika godine. Izbor najboljeg svjetskog poduzetnika održan je u Monte Carlu u lipnju, a među 50 najboljih drugu godinu za redom našao se i hrvatski predstavnik.

Ostalo je još malo vremena, prijave su otvorene za sve zainteresirane poduzetnike, a od ove godine poduzetnike mogu predložiti i drugi pojedinci. Više informacija o tome kako se prijaviti ili predložiti poduzetnika za sudjelovanje možete saznati ovdje.

Želite prijaviti greške?