Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EY Poduzetnik godine

Poduzetništvo – ključ uspjeha hrvatskog gospodarstva

EY Poduzetnik godine
Foto: Promo
1/2
02.10.2017.
u 14:38

Četvrti po redu izbor hrvatskog EY Poduzetnika godine i ovog puta će provesti nezavisan i stručan žiri na čelu kojeg će biti predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi.

Za razumijevanje važnosti poduzetništva i njegovog utjecaja na razvoj čitave ekonomije, ali i društva u kojem se ono odvija, često nije dovoljno tek površno razlaganje statističkih podataka poput prihoda, broja zaposlenih ili profita. Jednako tako, i uspješnost određenih poduzetnika nije vidljiva isključivo u spomenutim brojčanim podacima. Da pokazatelji uspješnosti nisu samo brojke na kraju tromjesečja ili financijske godine znali su u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY kada su prije više od 30 godina pokrenuli program nagrađivanja najuspješnijih poduzetnika – EY Poduzetnik godine. Priznanjem koje se danas dodjeljuje u više od 60 zemalja širom svijeta odlučili su promovirati uspješne poduzetničke priče i stvoriti bolje poslovno okruženje te motivirati poduzetnike za stvaranje novih vrijednosti.

Jedinstvena je ovo prilika da se prijave svi poduzetnici i podijele svoju priču o putovanju izazovnim svijetom poduzetništva. Za sudjelovanje u programu prijaviti se mogu putem web stranice ey.com/hr/eoy najkasnije do 10. studenoga, a tko će biti novi hrvatski EY Poduzetnik godine i predstavnik Hrvatske na izboru svjetskog EY Poduzetnika godine saznat ćemo u ožujku 2018. na završnoj gala večeri.

Četvrti po redu izbor hrvatskog EY Poduzetnika godine i ovog puta će provesti nezavisan i stručan žiri na čelu kojeg će biti predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi. Uz njega će u radu žirija sudjelovati Nenad Bakić i Saša Cvetojević, hrvatski poduzetnici i investitori, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku Vedrana Jelušić Kašić, dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Lajoš Žager, te dosadašnji pobjednici i nositelji titule hrvatskog EY Poduzetnika godine Marko Pipunić iz tvrtke Žito, Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix te Alan Sumina iz tvrtke Nanobit.

Pravo prijave imaju svi poduzetnici koji zadovoljavaju osnovne kriterije sudjelovanja u programu, a prijave za kandidate ne iziskuju nikakve dodatne troškove. Putem službene stranice programa ey.com/hr/eoy možete i predložiti uspješne poduzetnike iz vaše okoline za sudjelovanje u programu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije