Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUZETNIČKI INKUBATOR

Poduzetnicima virtualni ured, savjet, edukacija

Ilustracija
Foto: Getty Images
17.09.2019.
u 08:40

Projekt uređenja poduzetničkog inkubatora, vrijedan 2,9 milijuna kuna, s 98% financirala je Europska unija, a u njemu će raditi sedam tvrtki

Od listopada ove godine sedmero poduzetnika s područja Pazina započet će s poslovanjem u novom poduzetničkom inkubatoru u tom istarskom gradu. Projekt uređenja i opremanja inkubatora - Pazin up, vrijedan 2,9 milijuna kuna, započeo je lanjske veljače, uz 98-postotno financiranje EU, a s ciljem uspostave poslovne i potporne infrastrukture u Pazinu, s povezanim uslugama za poduzetnike-početnike.

– U inkubatoru korisnicima će na raspolaganju biti sva infrastruktura, oprema i povezane usluge potrebne poduzećima u početnim koracima u učvršćivanju poslovanja i osiguranja kapaciteta za nastavak poslovanja na otvorenom tržištu s konkurencijom iz zemlje i inozemstva – kaže Renato Krulčić, gradonačelnik Pazina.

Natječaj za zakup poslovnih prostora Inkubatora bit će tijekom listopada, a prvi stanari počet će s poslovanjem nakon što se odradi procedura oko zakupa ureda.

– Usluge Inkubatora su privremeni najam radnog stola do 10 dana, dugoročni najam do mjesec dana, najam ureda i višenamjenske dvorane, savjetodavne usluge, edukacije i radionice, virtualni ured, virtualni inkubator, oglašavanje, fotokopiranje i printanje, a ostale će se usluge razvijati prema potrebama korisnika – pojašnjava Krulčić. U petak je Dan otvorenih vrata Pazin upa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije