Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podravka tradicionalno organizirala susret za više od 3000 svojih bivših zaposlenika, umirovljenika

Podravka  organizirala susret za više od 3000 svojih bivših zaposlenika, umirovljenika
Foto: Promo
1/6
05.10.2018.
u 15:36

Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka.

Grupa Podravka i ove je godine organizirala godišnji susret svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažom. Na tradicionalno druženje, održano ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, pozvani su svi umirovljenici, njih 3391, uz 250 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka. Svjesna značaja zaposlenika za uspjeh kompanije, Podravka je jedna od rijetkih kompanija u Hrvatskoj koja za svoje bivše zaposlenike i jubilarce organizira ovakva druženja.

Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka.

Foto: Promo

„Grupa Podravka ima jake brandove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ove godine smo ostvarili povijesno dobre financijske rezultate i u svemu tome najvažniju ulogu imaju njezini zaposlenici, kako bivši tako i sadašnji.

Foto: Promo

U svakom našem proizvodu, međusobnim odnosima, odnosima s našim partnerima i kooperantima nastojimo se voditi našim glavnim motom, a to je „Uvijek sa srcem“. Pored toga, s ponosom ističemo našu usmjerenost na kvalitetno upravljanje našim najznačajnijim kapitalom – našim zaposlenicima. Svojim sadašnjim zaposlenicima omogućavamo poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo na svim razinama. Organizacijom ovakvih druženja i održavanjem kontinuiranih kontakata od srca želimo zahvaliti svima onima koji su kroz dugi radni vijek gradili i još uvijek grade sve uspješniju Podravku.“ - istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije