Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljoprivreda

Počeo drugi krug natječaja za novac iz IPARD-a

ribari
Pero Lovrović/PIXSELL
17.05.2010.
u 16:19

U prvom krugu natječaja koji je završio u ožujku ove godine zaprimljeno je 37 prijava za ukupna ulaganja od oko 153,01 milijun kuna, dok je vrijednost zahtijevane potpore 78,05 milijuna kn.

Danas je počeo i drugi krug natječaja za sredstva iz pretpristupnog fonda EU IPARD - za mjeru 101. koja se tiče ulaganja u poljoprivredna gospodarstva te za mjeru 103. za unapređenje prerade i trženja poljoprivrednih i ribljih proizvoda.

U prvom krugu natječaja koji je završio u ožujku ove godine zaprimljeno je 37 prijava za ukupna ulaganja od oko 153,01 milijun kuna, dok je vrijednost zahtijevane potpore 78,05 milijuna kuna. Od toga se 26 projekata odnosi na mjeru 101., a 11 na mjeru 103.

U Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja kažu da su prijave još u inicijalnoj fazi obrade, tako da još uvijek ne raspolažu podacima o broju odbijenih i odobrenih.

Obrasci za prijave na natječaj nalaze se na internetskim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju www.apprrr.hr. Rok za podnošenje prijava iz drugog kruga je 7. lipnja ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije