Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Počela suradnja Podravke i Miškovića

podravka
Nikola Wolf
30.11.2009.
u 15:08

Florida Bel uslužno će za Podravkin proizvodni program Kviki proizvoditi grickalice od kikirikija, pistacija i bundeve za tržišta Hrvatske i jugoistočne Europe.

Jednogodišnji ugovor o poslovnoj suradnji sklopile su ovih dana koprivnička Podravka i beogradska tvrtka Florida Bel iz sastava holdinga Delta M u vlasništvu poznatoga srbijanskog tajkuna Miroslava Miškovića.

Florida Bel uslužno će za Podravkin proizvodni program Kviki proizvoditi grickalice od kikirikija, pistacija i bundeve za tržišta Hrvatske i jugoistočne Europe. O ugovoru je beogradska tvrtka tamošnju javnost izvijestila još prošli tjedan, no Podravka je tek jučer poslala obavijest Zagrebačkoj burzi.

Florida Bel osnovana je 1990. godine, a u sastav Miškovićeva holdinga, u diviziju Delta agrar, koja broji oko 1700 zaposlenih, ušla je 2007. godine. Očekivani ovogodišnji promet je 18 milijuna eura.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:18 30.11.2009.

Svim domoljubnim građanima HR građani Slovenije čestitamo 150.000 skupljenih podpisa peticije \"More je Kopno\". Divimo se vašoj domoljubnosti i Vlada Republike Slovenije vama preporučuje skupljanje podpisa još za sledeče peticije: \"Voda je Kamen, \"Vino je Beton\", \"Hrvatska je SAD\", \"Hrvatska je EU 2007\" i posebno najvažniju \"Nedamo ni mm je arbitražni sporazum\"..Građani Slovenije žele sve najlepše i najbolje bračama na istoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije