Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

POBA eBroker- brokersko poslovanje putem Interneta

POBA
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
04.07.2014.
u 09:55

Podravska banka predstavlja novu uslugu POBA eBroker koja nudi mogućnost trgovanja financijskim instrumentima na Zagrebačkoj burzi. Trgovanje je moguće s bilo kojeg računala u svijetu gdje postoji pristup Internetu. Uz pomoć eBroker usluge Podravske banke, može se trgovati vrijednosnim papirima, bilo da se radi o dionicama, obveznicama, certifikatima ili komercijalnim zapisima na domaćem tržištu kapitala.

U svakom trenutku dostupan je uvid u kretanje cijena vrijednosnih papira i trgovanje prema vlastitim strategijama. Na vrlo jednostavan i brz način kupnju ili prodaju vrijednosnih papira moguće je realizirati uz vrlo konkurentnu naknadu od 0,29% odnosno minimalno 29,00 kuna, bez drugih dodatnih naknada.

Prednost POBA eBroker usluge je jednostavnost i brzina prilikom zadavanja naloga, te ažurnost i sigurnost pri izlaganju na uređeno tržište. Za ugovaranje eBroker usluge dovoljno je doći u bilo koju poslovnicu Podravske banke, pri čemu će klijentu brzo i bez naknade biti otvoren brokerski račun, a daljnja komunikacija nastavit će se putem e-maila ili telefona.

POBA eBroker omogućava:

  • jednostavnu i brzu aktivaciju brokerskog računa u poslovnicama POBA-e,
  • jednostavnost i brzinu prilikom zadavanja naloga,
  • povoljnije brokerske provizije u odnosu na klasične načine zadavanja naloga,
  • uvid u kretanje cijena vrijednosnih papira koji kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu.

Više informacija potražite na www.poba.hr, Info telefonu 072 655 260 ili u najbližoj poslovnici POBE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?