Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična prilika

Plaća od 45.000 kn može biti tvoja!

Posao
Getty Images
18.06.2019.
u 14:43

Na ovoj ćete poziciji preuzeti punu odgovornost za pravodobno i točno izvještavanje o financijskim rezultatima i ostvarivanju godišnjih financijskih ciljeva

Johnson Controls raspisao je natječaj na poziciji: OTC Director (Order to Cash, Credit & Collections, AR) (m/ž) u Bratislavi, u Slovačkoj. Prijave se zaprimaju do 13.07.

Na ovoj ćete poziciji preuzeti punu odgovornost za pravodobno i točno izvještavanje o financijskim rezultatima i ostvarivanju godišnjih financijskih ciljeva. Postavit ćete strukturu koja će podržavati tekuće aktivnosti, upravljat ćete, motivirati i razvijati članove svoga tima. Od vas se također očekuje kontinuirano poboljšanje kvalitete odjela za financijsko izvještavanje i kontrolno okruženje. Traži se osoba koja ima završen preddiplomski ili diplomski studij (master) iz traženog područja, iskustvo rada u golemoj korporaciji te pet do deset godina iskustva na poziciji visokog menadžmenta.

Mjesečna primanja iznose 6000 eura odnosno 45.000 kn! Stoga, provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ako vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput voditelja poslovnice (m/ž), Senior Sales Assistanta (m/ž), medicinske sestre (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sokodnaranče
15:09 18.06.2019.

Štakorsko poticanje na odlazak. Jednog dana ćemo shvatit da su mediji kao VL sukrivac za lošu demografiju. Zašto niste objavili ime i prezime autora??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije