Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka uprave

Pevec daje 3.300 kuna za novorođeno dijete: 'Stalo nam je da radnici budu zadovoljni'

Foto: Pixsell
04.01.2018.
u 16:06

Ovo je samo jedna u nizu odluka kojima želimo pokazati kako nam je stalo da radnici Peveca budu zadovoljni, kažu iz Peveca.

Tvrtka Pevec dat će za svako novorođeno dijete svojih zaposlenika potporu u iznosu od 3.300 kuna neto. Iz Peveca su izvijestili da je tako odlučila Uprava kompanije te da time nastavljaju slijediti zacrtane ciljeve kojima su definirali kako će poboljšavati materijalna prava koje će ostvarivati zaposlenici.

-Nastojimo olakšavati živote našim zaposlenicima na razne načine, pokazujući da brinemo, a jednako tako i konkretnim financijskim stimulacijama. Ovo je samo jedna u nizu odluka kojima želimo pokazati kako nam je stalo da radnici Peveca budu zadovoljni. Svako novorođene dijete naših zaposlenika od kompanije će dobiti svoj prvi poklon, darovnu karticu s iznosom od 3.300 kuna – napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Iz Peveca kažu da je kompanija na godinu bogatija za više od stotinu novorođenčadi svojih zaposlenika te da će prigodan dar, koji će se davati već od ovoga siječnja, zasigurno biti od velike pomoći za nabavku raznih potrepština.

Pogledajte i galeriju: Što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti

1/10

Komentara 6

BM
bmarchy
16:50 04.01.2018.

Svaka čast

BM
bmarchy
16:50 04.01.2018.

Svaka čast

DU
Deleted user
16:43 04.01.2018.

Nemam pojma što ima dijete s poslodavcem. Radnici u jednoj firmi mogu dobiti plaću, dodatnu podršku u novcu za odmor, božićnicu, kod posebnog uspjeha nagradu u novcu za većinu radnika, ako je dioničarsko društvo onda i programu jeftinije kupovine dionica za radnike, ili pak neka dodatna mirovinska osiguranja s firminim udjelom. Ali firme ne preuzimaju obveze države... jer djeca imaju svoj život i svoj put... Ali ako je firma imala na umu da dodatno motivira radnike na više i češće seksa, te kroz seks povećati motivaciju, onda se tu firma ne može kritizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije