Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulazak u medije

Pevec d. d. kupio Z1 televiziju

Pevec
Foto: Promo
1/2
11.05.2017.
u 10:32

Pevec će ove godine plasirati svoju internet trgovinu (web shop), a nova programska shema trebala bi krenuti od jeseni

Pevec d.d. stekao je poslovne udjele Z1 televizije d.o.o. te ulaskom u medijsku djelatnost proširio marketinške aktivnosti.

- Htjeli smo na određeni način sudjelovati u oblikovanju televizijskog programskog sadržaja svjesni da je to jedan od najjačih komunikacijskih kanala kojim imamo mogućnost informirati naše postojeće, ali i nove kupce, rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Dodaje kako im je cilj moderna televizija sa zanimljivim programskim sadržajem koji će i u produkcijskom dijelu postaviti nove standarde. 

- Kako smo producirali više video sadržaja, shvatili smo da formati koje prezentiramo na webu lako mogu dobiti i ekstenziju te biti dio gledanog televizijskog programa. Želja nam je upoznati gledatelje da naša kompanija uvijek daje više, kao i da kod nas mogu pronaći sve što im je potrebno za kuću, vrt ili hobi, istaknuo je lovrinčević.

Pevec će ove godine plasirati svoju internet trgovinu (web shop), a integracijom svih platformi (društvene mreže, web shop i dr.) te televizijskog kanala cilj im je stvarati dio programa namijenjenog kupcima.

Nova programska shema trebala bi krenuti od jeseni.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije